Over ons


Over ons


‘Tafeltennis Vereniging Huizen’


De T.T.V. Huizen is sinds 1951 al een begrip in Huizen.


Een vereniging waar men, naast de sportieve uitdaging een zo hoog mogelijk niveau te behalen, voldoende ruimte is ontspannen met elkaar te ‘socializen’.


‘De Kloef’, onze verenigingsruimte, wordt dan ook veelvuldig gebruikt als ontmoetingsplek van alle leden die bijvoorbeeld ook op een zaterdagmiddag eens langskomen om naar tafeltennis op een hoger niveau te kijken of gewoon gezellig een ‘praatje’ komen maken. Vaak wordt het hele gezin inclusief de kinderen meegenomen.


Naast allerhande activiteiten voor de leden probeert de T.T.V. Huizen ook binnen de gemeente Huizen actief betrokken te zijn bij diverse projecten om ‘jeugd’ sport te promoten. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de ‘sportweek’ maar ook de clinics die wij op basisscholen verzorgen en de scholentoernooien die jaarlijks worden georganiseerd.


Wilt u meer informatie over onze vereniging? Kijk dan nog eens verder op de site, neem contact op met een bestuurslid of misschien nog leuker… kom eens gezellig langs. Wanneer u sportschoenen meeneemt dan regelen wij een tafeltennisbat en kunt u direct een balletje slaan.