Nieuws


Nieuws

31-05-2024

Vrienden toernooi 2024

Inschrijven: Dat kan hier! of scan de QR code.

25-05-2024


Amstelveen open toernooi.

Ook op zaterdag 24 mei hebben Milo, Stijn en Casey een toernooi gespeeld, dit keer het Amstelveen open toernooi.

In een prachtige grote zaal met 30 tafels was het even zoeken naar een vrije tafel om in te spelen, maar toen dat eenmaal gelukt was gingen de mannen los. Ditmaal zaten ze alledrie in een andere poule, dus geen onderlinge rivaliteit dit keer. In Poules van 6 werd er hard gestreden met enkele goede games afgewisseld met wat mindere. Lekker spannend in ieder geval. Vandaag gingen er helaas geen bekers mee naar huis. Stijn en Casey wonnen 2 van de 5 partijen en Milo won er maar liefst 4 wat helaas net niet genoeg bleek om door te gaan naar de vervolgronde. Moegestreden en iets minder gemotiveerd begonnen ze aan het dubbelspel. Behalve wat hilarische momenten en zelfs een game die met 26-24 verloren ging, geen noemenswaardige uitslagen. Weer een ervaring rijker !! Klasse gedaan mannen !

TTVHUIZEN

18-05-2024


Mini meerkampen in Kockengen bij Wik

Zaterdag 17 mei waren de mini meerkampen in Kockengen bij Wik.

Stijn, Milo en Casey waren al op tijd aanwezig en hadden er zin in. Stijn en Milo waren in dezelfde poule ingedeeld en mochten gelijk de eerste partij tegen elkaar. Stijn trok na een lange, spannende pot aan het langste eind. Ook Casey won zijn eerste partij. Aan het eind van de rit zijn Stijn en Casey allebei knap derde geworden en bleek Milo na zijn eerste verliespartij niets meer verloren te hebben, en is daarmee eerste geworden en mocht een mooie beker mee naar huis nemen. Goed gedaan mannen !!

TTVHUIZEN
TTVHUIZEN
TTVHUIZEN

05-05-2024


 Ontmoeting senioren TTV Huizen en TTV HTC uit Hoofddorp op 1 mei 2024 in Huizen.Deze ontmoeting, beter bekend als de strijd om de Rollatorcup, vanwege het feit dat de meeste deelnemers het arbeidsproces achter zich hebben liggen, wordt ieder jaar vanaf 2020 gespeeld, afwisselend in Huizen en Hoofddorp. Door Corona zijn er wat jaren overgeslagen. In een grijs verleden speelden velen competitie variërend van Hoofdklasse (1980), 3e divisie, 4e divisie, 1e klas tot en met 5e klas. Het niveau van vroeger werd niet gehaald, maar de strijdlust was er niet minder om.

We zullen ons deze gezellige ontmoeting positief herinneren. Het trieste drama van de wedstrijd tegen TTV Hilversum op 21 februari 2024 wordt daarmee gelukkig naar de achtergrond gedrongen.


Het waren  wedstrijden met vele nipte overwinningen en uiteindelijk moest de laatste wedstrijd uitkomst brengen over wie de beker dit keer zou winnen.


Uiteindelijk werd Hans Penraat matchwinnaar voor Huizen door met 16-21, 21-18 en 11-9 te winnen van René Divendal en daarmee wonnen de veteranen van TTV Huizen uiteindelijk overall met 14-13. Dat was voor de 3e keer en daarmee is de cup definitief van ons.


De uitslagen:

HTC werd bij binnenkomst onthaald met koffie, wraps en broodjes. Daarna begonnen om 12.30 uur e wedstrijden. 

Beide verenigingen hadden 3 teams van 3 spelers in hun sterkst mogelijke opstelling. Vanwege de tijd werd er gespeeld op 5 tafels  met een tijdschema welke door Ed en Dirk strak werd geregisseerd.
We speelden ‘Best of three’, waarbij 2 games tot 21 punten en een eventuele beslissende 3de game tot de 11 punten moest worden gespeeld. Hierdoor konden de 27 wedstrijden binnen 2,5 uur worden afgewerkt met voldoende pauze tussen de wedstrijden voor een hapje en een drankje. 


De Teams:

Huizen 1 bestond uit Ed Appelboom, Paul van Zomeren en Ben Tessensohn,
Huizen 2 bestond uit Harry van Deth, Piet Versteeg en Bert van der Zwaan en
Huizen 3 bestond uit Marius Hettema, Hans Penraat en Joop Manussen.

HTC 1 bestond uit Robert-Jan te Beek, Hans Franken en Dirk van Driel.
HTC 2 bestond uit Rinus van Mourik, Ton Groeneweg en Joop v.d. Pol en
HTC 3 bestond uit René Divendal, Karel Jorritsma en Dick Ouburg.


Resultaten Huizen 1:
Ed begon tegen Robert-Jan te Beek, ging goed van start en won de 1e  set met 21-16. Hierna kwam Robert-Jan beter in zijn spel en won de 2e  set met 21-18. In de 3e set kwam Ed al snel met 8-2 achter, wist nog tot 9-8 terug te komen, maar verloor uiteindelijk toch met 11-8.
Paul won heel regelmatig zijn partij van Hans Franken met 2-0.
Ben was vandaag wat minder op dreef en verloor nipt van Dirk van Driel in 2 sets met 24-22 en 21-18.   Ed verslikte zich daarna bijna in Hans Franken, maar won toch nipt met 20-22, 21-18 en 11-8.
Paul won ook zijn 2e partij van Dirk van Driel met 2-0 ondanks steeds uit achterstand te moeten terug vechten. Ben was tenslotte kansloos tegen Robert-Jan te Beek en verloor met 2-0.
Ook tegen Hans Franken kon Ben geen vuist maken en verloor  zijn 3e partij met 11-8 in de 3e set.
Paul verloor zijn 3e partij van Robert-Jan te Beek, na toch knap de 2e set te hebben gewonnen met 24-22, maar de 3e set was met 11-6 voor Robert-Jan.
Ed kwam in zijn laatste partij tegen Dirk van Driel in de 1e set op een grote voorsprong, maar moest alle zeilen bijzetten om deze set met 21-16 te winnen, want Dirk kwam goed terug.
In de 2e set was er een gelijk opgaande strijd te zien die uiteindelijk door Dirk nipt werd gewonnen met 24-22. De 3e set was super spannend met kansen over en weer, maar uiteindelijk won Ed nipt de set met 12-10.
Eindstand Huizen 1 – HTC 1, een 4-5 verlies!


Resultaten Huizen 2:
Harry ging slecht van start en verloor met 2-0 van Rinus van Mourik. Maar hierna was er voor HTC weinig eer meer te behalen, want zowel  Piet als ook Bert wonnen al hun wedstrijden redelijk makkelijk. Tegen Ton Groeneweg moest Bert nog even aanzetten, maar won de 3e set met 11-7.
Alleen Harry liet tegen Joop van de Pol nog een steek vallen en verloor met 2-0.
Eindstand Huizen 2 – HTC 2, een 7-2 overwinning!


Resultaten Huizen 3:

Team 3 kon niet echt een vuist maken. Zowel Marius, Hans en Joop verloren hun wedstrijden van Karel Jorritsma en Joop van de Pol redelijk kansloos. Marius lukte het nog een 3e set er uit te slepen tegen Karel Jorritsma, maar verloor deze toch met 11-6. De noppen op de backhand vonden ze allemaal moeilijk te bespelen. Wisselen naar de forehand leverde rake smashes op, die Karel van Robert-Jan moet hebben afgekeken. Maar Marius en Joop hadden al wel gewonnen van René Divendal.


Intussen was het 15.30 uur geworden en er moest nog 1 partij gespeeld worden, die tussen
Hans Penraat en René Divendal.
Tijdens de 1e set waren de rekenmeester aan de slag gegaan en kwamen erachter dat de stand 13-13 was.
Deze laatste wedstrijd was dus beslissend wie de cup met grote oren mee mocht nemen. Ondertussen had René Divendal, nog niets wetende van het voorgaande, de eerste set met 21-15 gewonnen.
Om iedereen het belang van deze wedstrijd te laten weten heeft Dirk van Driel dat even fijntjes medegedeeld, wat misschien niet zo slim was want dat zet druk bij sommige mensen.

René Divendal verloor de tweede set met 21-16  van Hans en tijdens het coachen gaf René aan heel veel last te hebben van de harde snelle service van Hans. In het begin van de 3e set ging het redelijk gelijk op maar daarna liep Hans uit naar 8-4 en 10-6. René Divendal mocht op die stand serveren en bracht de stand terug tot 10-8. Toen mocht Hans serveren en deed  dat met de bekende service, maar René Divendal retourneerde die goed en maakte zelfs 10-9. Spannender kon deze finale niet zijn. Ook de service daarna had René maar kon helaas de rally die volgde niet winnen.
Eindstand Huizen 3 – HTC 3, een verlies van 3-6!

Maar de overall eindstand werd hierdoor 14-13 voor Huizen en  de wisselbeker kan nu definitief in onze prijzenkast. 


Deze ontmoeting werd door iedereen als een topmiddag ervaren en Huizen zal een nieuwe wisselbeker ter beschikking stellen zodat deze ontmoeting gewoon door kan  blijven gaan.

Dank aan de vele hulphandjes voor tafels opzetten en bardiensten. Het liep op rolletjes!


Saillante details/weetjes:

  • Huizen 1 verloor met 4-5, Huizen 3 verloor met 3-6, maar dankzij de overwinning van    Huizen 2 met 7-2, wonnen we overall met 14-13! 
  • De gemiddelde leeftijd van Huizen is 74, 5 jaar en van HTC 73,3 jaar!
  • Huizen had 1 competitie speler in de gelederen en HTC 8 !
  • Zowel Huizen als HTC speelden in hun sterkste opstelling ooit!
  • Bert van der Zwaan en Piet Versteeg wonnen al hun wedstrijden en hadden daardoor samen het grootste aandeel in de uiteindelijke overwinning!
  • Ed speelde al zijn wedstrijden in 3 games en maakte hierdoor de meeste speelminuten!
  • Er werden 12 haringen, 30 krentenbolletjes, 42 wrap-hapjes 44 stukjes kaas & worst verorberd tijdens de wedstrijden! En dan tellen we de mini roze koeken niet eens mee….
  • HTC wilde direct weer een datum prikken voor een revanche!
  • Huizen(Piet Versteeg) stelt een nieuwe wisselbeker ter beschikking
  • … en zaal 2 was gezellig vol met al onze andere 65+ ers


logo_rollatorcup
wisselbeker
Groepsfoto
Overzicht finale

14-04-2024


Huizen J4 kampioen in de 5de klasse


Huizen 4 is vandaag kampioen 🏆geworden. Ze wonnen zelf met 10-0💪🏻💪🏻de voorsprong op de nummer 2 is mee 14 punten geworden. Milo, Stijn, Casey en Pieter maar ook alle begeleiders gefeliciteerd!!!!Recreanten toernooi


Op 13 april is er een recreanten toernooi gespeeld.


Er waren in totaal 10 kinderen aanwezig gedeeld over 2 kampjes van 5 spelers.

De uitslag van de poule was als volgt.


1e: Teij

2e: Lisette 

3e: Max

4e: Adriaan

5e: Huub


In poule B was de uitslag als volgt


1e: Teun

2e: Olle

3e: Dunja

4e: Teun L

5e: Siem


Na de poule fase werden de kruisfinales gespeeld.


Teij speelde Olle waarbij Teij als winnaar uit de bus kwam.

De tweede halve finale werd gespeeld door Lisette tegen Teun waarbij Teun als winnaar uit de bus kwam.

De finale was bekend en ging tussen Teij en Teun de spanning werd Teun te veel waardoor Teij dus met 3-0 won van Teun.


De plek voor de derde prijs werd gespeeld door Lisette tegen Olle

Het was een mooie wedstrijd om te zien en ze waren aan mekaar gewaagd uiteindelijk kon Olle de wedstrijd naar zich toe trekken door in de vijfde game met 11-9 te winnen.


De uiteindelijke uitslag van het toernooi is dus als volgt 


1e is geworden Teij

2e is geworden Teun

3e is geworden Olle


ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen

25-03-2024


Algemene Leden Vergadering


Maandag 25 maart was de Algemene Leden Vergadering waarin het boekjaar 2023 besproken is. Daarnaast waren er nog een aantal noemenswaardige gebeurtenissen, naast het terugkijken op 2023 is er ook vooruit gekeken 2024.


De A.L.V. was in de kantine, totaal waren er 26 aanwezigen en 10 afmeldingen.


Maarten Robbers stopt als vertegenwoordiger van T.C.J. voor deze funtie en gelukkige is deze ingevuld door Robert Smit.


Ingeborg Rebel- Postma en Nico Luiks hebben zich opgegeven voor de kascontrolecommissie 2023. Rob Barendregt en Henk van der Linden zijn reserve.


De mentaliteit beker is niet uitgereik.


Voor 10-jarige lidmaatschap zijn Ruud en Frans Wikkerman en Joop Rövekamp.

25-jarig lidmaatschap is Joop Manussen.

Heren gefeliciteerd met jullie jublieum!


Gijs Molenaar, Robert Bunschoten en Maarten Robbers zijn onderscheiden met een erelidmaatschap. Heren gefeliciteerd met jullie benoeming

TTV huizen
TTV huizen


24-03-2024


David Robbers wint jeugdklassen toernooi in Zwolle


Gisteren stond David in Zwolle voor het Jeugdklassen toernooi 🏓


Hij heeft hele mooie wedstrijden staan spelen. In de voorrondes heeft hij maar 1 wedstrijd verloren namelijk van de  nummer 1 Tim van Tempo Team.  


En daarna heeft hij  niks meer verloren en werd David 1ste! 🏆 Wij zijn trots op je!


Voor de regio klassement werden we 2de💪🏻


Gefeliciteerd David en regio midden met dit mooie resultaat.


TTV huizen
TTV huizen
TTV huizen
TTV huizen


18-03-2024


Bekercompetitie 2024

Via deze weg informeren wij u over de Bekercompetitie afdeling Midden 2024

De bekercompetitie staat open voor senioren en jeugdspelers vanaf leeftijdsgroep O17.

Leden van een bekerteam behoeven niet lid te zijn van dezelfde vereniging.Onderstaand een overzicht van de planning:

Planning Beker 2024

Start inschrijving 29 maart

Sluiting inschrijving 19 april - 23:59 uur

Aanvang bekercompetitie29 april t/m 4 mei (poule-fase week #1)

Inhaalweek 20 t/m 25 mei

Start KO-fase 27 mei t/m 1 juni
Finale 1 t/m 6 juli


Inschrijving:

Vanaf 29 maart kan ik via de TTappteamsvoor de bekercompetitie in schrijven. Een team mag uit 4-7 spelers bestaan, dit mogen ook recreanten zijn, mits ze basislid zijn van de NTTB. Zolang de poulefase nog bezig is mogen er nog spelers bijgeplaatst worden of verplaatst worden naar een ander (mits ze nog niet gespeeld hebben). In de knock-out rondes mogen alleen spelers meespelen die ook in de poulefase hebben meegespeeld.

Inschrijvingen kunnen naar mij gestuurd worden via de mail wss@ttvhuizen.nl of via whatsapp. Stuur deze uiterlijk 16 april naar mij, zodat ik ook de tijd heb om deze in te voeren.


Competitie (senioren)

Het voorjaarsseizoen als al weer een aardig eind op weg en met wisselende resultaten. Een aantal teams met zekere degradatie, een aantal stayers en een aantal promotiekandidaten. Maar er moet ook al weer worden nagedacht over de volgende competitie. We hebben daar wel wat meer tijd voor dan tussen het najaarsseizoen en het voorjaarsseizoen, maar we kunnen er met z'n allen vast wel over nagaan denken. Dus hierbij het verzoek om jullie voorkeuren aan te geven zoals: lekker doorgaan in dezelfde samenstelling, ik wil stoppen (informeer zelf wel even je team), ik wil in een ander team uitkomen (informeer zelf wel even je eigen team en overleg met je beoogde team), ik wil beginnen met competitiespelen (als je al een team op het oog hebt overleg even met ze en zo niet geef even aan welke klasse je denkt te kunnen spelen). Reactie in teamverband mogen uiteraard ook. Mocht je in een andere klasse willen uitkomen dan waar je recht op hebt kun je dit aangeven, let wel: Of je die klasse krijgt hangt af of de competitieleider dit goedkeurt.
Graag heb ik de reactie zo spoedig mogelijk na de afloop van de competitie (19/4) binnen. Ik heb nog geen deadline van de competitieleider, maar probeer zou ik ze uiterlijk 10 mei binnen willen hebben.


17-03-2024


Esmée Folkerts succesvol in Den Haag.


Esmée speelde in Den Haag haar 1e A-toernooi, na een zenuwachtig begin ging zij steeds beter spelen, wat leidde tot een mooie 5e op dit toernooi, waarvoor zij 10e geplaatst was. Gefeliciteerd Esmée met dit mooie resultaat.

TTV huizen
TTV huizen

26-01-2024


Algemene clubkampioenschappen TTV Huizen.


Op vrijdagavond 26 januari 2024 werden de Algemene Clubkampioenschappen gespeeld.

Op deze vrijdagavond waren er 15 leden, die hun tafeltenniscapaciteiten met elkaar wilden meten. De deelnemers werden verdeeld over 3 poules, waarbij de nummers 1, 2 en de twee beste nummers 3 doorgingen naar de kwartfinales.


In poule A speelden Nico, Frank, Robert B., Ruud en Bram. In deze poule ging Nico, Robert B. en Frank door naar de kwartfinales.
In poule B speelden Patrick, Lennard, Robert S., Cees en Rob. Naar de kwartfinales gingen uit deze poule Patrick, Lennard en Robert S.

In poule C speelden Jurriaan, David, Peter, Christiaan en Henk. Naar de kwartfinales gingen hier David en Jurriaan.


Kwartfinales

Nico - Robert S., Robert B. - Lennard, David - Frank en Patrick - Jurriaan.

De winnaars waren Nico, Robert B., David en Patrick.


Halve finales

In de halve finale speelde Nico tegen Robert B. Nico won deze partij met 3-0.

In de andere halve finale stond Patrick tegenover David. Hier won Patrick met 3-0.


Finale

Zoals verwacht een finale tussen Patrick en Nico. Patrick had zich goed opgeladen en de vraag was of Nico zich ook voldoende opgeladen had. De spanning was er, er werd mooi tafeltennis ten tonele gebracht, de eerste twee games gingen naar Patrick. De derde game werd gewonnen door Nico. Dus de vraag kwam: was er weer een mogelijkheid voor Nico om weer clubkampioen worden? In de vierde game herpakte Patrick zich en liep uit naar een voorsprong van drie punten. Deze voorsprong gaf hij niet meer uit handen, Patrick werd de CLUBKAMPIOEN 2024.

Gamestanden 11-8, 11-4, 9-11 en 11-6.


Patrick, gefeliciteerd en iedereen bedankt voor een gezellige avond!


TTV HUiZen

21-01-2024


 2 jeugdspelers van Huizen in de prijzen 🏓🏓Stijn 2de in klasse 6 🏓🏓 en 🏓🏓Aimée 3de in klasse 4 🏓🏓. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat


TTV Huizen