Nieuws


Nieuws

24-02-2023


Para (jeugd)tafeltennis bij de T.T.V. Huizen


Vanaf zondag 5 februari start bij de Tafeltennis Vereniging Huizen de eerste van 12 weken trainingen voor mensen met een lichamelijke beperking (Para tafeltennis), ook wel bekend onder de naam aangepast sporten.


De trainingen worden elke 2 weken op de zondagen gegeven in de gymzalen achter winkelcentrum het Holleblok en zijn van 13:30 tot 15:30 uur.


Vanaf 2 april zal de training tussen 10:00-12:00 uur plaatsvinden. Hier onderzijn alle data en tijden van de trainingen terug te vinden.


Op de weken dat er op de zondag geen training is zijn alle deelnemers op de zaterdag welkom vanaf 10:00 uur bij de ‘reguliere’ wekelijkse training.


De trainingen worden gegeven door enthousiaste trainer(s) en zowel jeugdige als wat oudere deelnemers zijn welkom.


Op een rustige, plezierige wijze zal d.m.v. verschillende spelvormen de deelnemers uitgedaagd worden om hun sportieve grenzen te verleggen. Tafeltennis is een laagdrempelige sport en al snel voor iedereen onder de knie te krijgen.


Natuurlijk staat de training in het teken van ‘sportief’ bezig zijn maar ook de ‘sociale’ aspecten van gezamenlijk sporten zal niet uit het oog verloren worden.


Met plezier, sportieve uitdagingen aangaan?


Neem dan contact op met de T.T.V. Huizen, ptth@ttvhuizen.nl , Gijs Molenaar.

Deelname is gratis!Informatie over paratafeltennis (NTTB)


23-01-2023


Beste leden,

Afgelopen seizoen hebben we drie leuke evenementen los van tafeltennis georganiseerd, om het gemis van een thuis spelend eerste team te compenseren.

Deze evenementen waren zeer geslaagd, en om die reden hebben we weer het een en ander bedacht voor komende periode.
We organiseren dat voor ALLE leden, dus we hopen dat er een leuke mix van competitie spelers, recreanten en 65 plussers aanwezig zal zijn.
Ook de partners en kinderen zijn van harte welkom.
Op de kalender in de bijlage vind je de data en de activiteiten en de tijden.

Graag wil ik een ieder verzoeken om via het inschrijfformulier op de club of via een bericht naar robertsmit14@gmail.com aan te melden zodat we weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.
Speciale aandacht vragen we voor het tweede evenement ( de alleskunner).
Hiervoor is een externe partij gevraagd om dit te organiseren .
Dit is ook het enige evenement waarvoor een eigen bijdrage van de deelnemers wordt gevraagd (€10,00).
Een superleuk activiteit waaraan een ieder mee kan doen.

Uiterlijk 1 maart willen we het definitieve aantal deelnemers hieraan doorgeven.
Zowel voor de pubquiz, de alleskunner en de tapas noche geldt dat de kantine vanaf 1600 uur open is voor een hapje en een drankje en dat de activiteit rond half zeven begint. Snel inschrijven allen !!

31-12-2022


HET MOCHT WEER, dit jaar het 68ste Oliebollentoernooi senioren bij TTV Huizen!

Na een afwezigheid van 2 jaar mochten we weer de traditie van het Oliebollentoernooi oppakken. 

We spelen dan om de PIET KNOP-bokaal. Iedereen kan deze bokaal winnen, want er wordt gespeeld via een voorgiftensysteem zodat iedereen ongeveer gelijke kansen heeft.


Dit jaar speelden de leden en de niet-leden gezamenlijk het oliebollentoernooi.

De opkomst was groot, de zalen waren goed gevuld. Er waren 49 leden en niet-leden die mee speelden. Bijzonder aan deze avond was ook de aanwezigheid van een groep vluchtelingen die via de gemeente ook meedeed.


De eerste ronde was een pouleronde. Iedereen was ingedeeld in een poule van 5 en de nummers 1, 2 en 3 en de twee beste nummers 4 gingen door na de knock-out ronde. 

Na de poulefase werd de tombola gehouden met een aantal schitterende hoofdprijzen, dit allemaal onder de bezielende leiding van Manuela.

In de 16e finales werd het aantal deelnemers van 32 teruggebracht naar 16, een aantal ervaren oliebolspelers werd uitgeschakeld. De volgende rondes verliepen geheel volgens schema, maar een aantal zware partijen waaronder die tussen Peter en Pieter duurden wat langer dan gepland. 

Uiteindelijk waren we aanbeland bij de kwartfinales, deze werden gespeeld door Kees/Peter, Rob/Robert S, Jurriaan/Ingeborg en Jerry/Joost. De halve finales werden gespeeld door Peter/Joost en Rob/Jurriaan. 


De finale werd gespeeld door Jurriaan Dekker en Joost de Kleijn. Beide spelers hadden het Oliebollentoernooi al een keer eerder op hun naam gezet. De vraag was dus: wie ging dat nu voor de tweede keer doen? De eerste game werd gewonnen door Jurriaan, maar de volgende drie door Joost. Joost was dus de nieuwe Oliebol 2022!


Joost, gefeliciteerd namens iedereen en we verwachten dat je de titel volgende jaar weer komt verdedigen. 


Prettige jaarwisseling en tot volgend jaar!

TTV Huizen
TTV Huizen

30-12-2022


Elmer van Brederode oliebol van het jaar!


30 december 2022 is het Oliebollentoernooi voor de jeugd na 2 jaar weer gehouden.

Vanaf 09.30 uur kwamen de eerste spelers binnen om in te spelen maar tegen de klok van 10:00u waren nog niet alle deelnemers binnen zodat we iets later moesten starten, totaal deden er 50 deelnemers mee.


De kantine was lekker gevuld met ouders die lekker zaten te kijken en ondertussen konden ze genieten van de oliebollen van Bakkerij R. Bakke en een bakkie snert van Chiel-Kookt-Huizen.


De eerste ronde was een poule-indeling. Van de poules gingen 32 kinderen door naar het knock- outsysteem.


De winnaar van 2 jaar geleden was ook door en in de voorrondes had hij nog maar 1 game verloren maar in 1/8 finale ging het mis. De nummer 2 van 2 jaar geleden struikelende ook 1/8 finale.

De finale ging tussen Mason Flowerree en Elmer van Brederode. De strijd ging gelijk op zodat in beslissende 5de game aan de pas moest komen, helaas kon Mason de vijfde game niet winnen eindelijk werd de wedstrijd 3-2 gewonnen door Elmer, de oliebol van 2022. De troostfinale, om de 3e en 4e plek, was ook een spannende wedstrijd. Hier won Chris Bunschoten(geen lid) van Aimée van den Brink maar wel een trouwe deelnemer die al een aantal jaren meedoet werd 4de.


Uitslag:

1. Elmer van Brederode

2. Mason flowerree

3. Chris bunschoten

4. Aimée van den Brink


Elmer gefeliciteerd!!

TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen