Nieuws


Nieuws

1 april 2021

Beste leden/ouders en jeugdleden,

 

Om tafeltennis voor jou zo leuk mogelijk te maken én te houden is de Tafeltennisbond gestart met een onderzoek om de wensen en behoeftes van de leden t/m 25 jaar in beeld te krijgen. In het onderzoek wordt gevraagd hoe jij als lid kijkt naar het huidige aanbod en of hier veranderingen in nodig zijn. Aan de hand van jouw antwoorden wordt bepaald of er aanpassingen noodzakelijk zijn in het huidige tafeltennisaanbod of dat er misschien wel nieuw en passender aanbod ontwikkelt moet worden. Jouw mening doet er dus toe!! Onder de deelnemers worden er vier cadeaubonnen t.w.v. €25 verloot. 

 

Vul hier de enquête in: https://nl.surveymonkey.com/r/onderzoekjeugd25 

(Wellicht heb je de mail al ontvangen en is deze in de spambox terechtgekomen.)


29 maart 2021

Inmiddels is duidelijk dat zeker tot 20 april beoefening van binnensport niet toegestaan is. We verwachten dat wanneer binnensport weer mogelijk is, dit in eerste instantie alleen op beperkte schaal en in verenigingsverband zal zijn. Wanneer het spelen van wedstrijden weer mogelijk is, is op dit moment niet te zeggen. De kans dat dit vóór de zomervakantie zal kunnen is echter zeer klein. In aanmerking nemend dat ook enkele weken nodig zullen zijn voor het herstarten van de competitie, is het uitspelen van de najaarscompetitie 2020 daarmee niet meer realistisch.


Wat betekent dit voor de najaarscompetitie 2021 senioren?

 1. In principe zullen alle teams in de landelijke seniorencompetitie worden ingedeeld in de klasse waarin

  zij in de najaarscompetitie 2020 uitkwamen. Indien de samenstelling van een team is veranderd en het team daardoor significant zwakker is geworden dan in de najaarscompetitie 2020, kan de betrokken competitieleider een team in een andere klasse indelen.

 2. Verenigingen kunnen in alle gevallen zelf verzoeken een team in een lagere klasse in te delen.

 3. De najaarscompetitie 2021 is een volledig nieuwe competitie met een geheel nieuwe opgave van

  teams.

 4. Daar waar beslissingen rond indelingen worden genomen gebaseerd op ELO-ratings, worden de

  ELO-ratings per 1 januari 2021 gehanteerd. In deze ratings zijn de resultaten van alle wedstrijden die tot en met 1 januari 2021 zijn gespeeld verwerkt, alsmede alle toernooiresultaten tot en met 13 oktober 2020.

Wat betekent dit voor de najaarscompetitie 2020 jeugd?

 1. De najaarscompetitie 2021 is een volledig nieuwe competitie. Alle jeugdcompetities zullen dus geheel

  opnieuw worden ingedeeld volgens de leeftijdsgrenzen voor het seizoen 2021/2022.

 2. Als gevolg van de veranderingen per 1 juli 2021 van de leeftijdsindeling van de jeugd kunnen spelers,

  geboren in 2002, ook in het seizoen 2021/2022 nog in de jeugdcompetitie uitkomen. Alle spelers die in de najaarscompetitie 2020 in de jeugdcompetitie uitkwamen kunnen in 2021/2022 in de jeugdcompetitie blijven spelen.

 3. Daar waar beslissingen rond indelingen worden genomen gebaseerd op ELO-ratings, worden de ELO-ratings per 1 januari 2021 gehanteerd. In deze ratings zijn de resultaten van alle wedstrijden die tot en met 1 januari 2021 zijn gespeeld verwerkt, alsmede alle toernooiresultaten tot en met 13 oktober 2020.12  februari 2021

Wat was afgelopen week een bijzondere week. Alle kinderen gingen weer naar school en er is ook ongelooflijk veel sneeuw gevallen maar ook de kou was zeer aanwezig zodat er dit weekend eindelijk weer geschaatst kan worden.

Morgen zouden we eigenlijk van start gaan met de eerste (buiten) training van 2021 maar in overleg met de

Sportadviesgroep

Huizen we hebben besloten om het toch maar een weekje op te schuiven.

Wij wensen iedereen veel schaats plezier en wees voorzichtig zodat we volgende week dan echt kunnen beginnen met de aangepaste buiten training.

De jeugdcommissie


9 februari 2021


Beste ouders, verzorgers en natuurlijk de jeugdledenWe zijn druk bezig geweest om een buitentraining voor jullie te organiseren, die mogelijk is in het huidige seizoen. We zijn blij met de samenwerking met de Sportadvies Groep Huizen om dit te kunnen realiseren. De meeste kinderen kennen deze groep wel, zij komen ook op de schoolpleinen tijdens de pauze om oefeningen te doen.


Vanaf zaterdag 13 februari gaan wij weer van start met de training. Op een andere wijze dan de vorige keer, toen konden we nog buiten tafeltennissen. De bedoeling is dat we meer aandacht gaan geven aan oog-handcoördinatie, bewegen, conditie en snelheid.

Omdat we met verschillende weersomstandigheden te maken kunnen krijgen, kunnen we (helaas nog) niet echt tafeltennissen.

Maar: omdat onze sport tafeltennis is, mogen wij gebruik maken van de betonnen tafeltennistafel op het schoolplein van de Parel. Dan kunnen we toch afsluiten met rondje om de tafel of een ander tafeltennisspelletje.We starten met 2 groepen die zijn ingedeeld op leeftijd.

De eerst groep is voor de kinderen in de leeftijd 6-10 jaar: de training is van 10:00 tot 11:00 uur.

De tweede groep is voor de kinderen in de leeftijd 11-14 jaar: de training is van 11:00 tot 12:00 uur.Omdat deze training beschikbaar is voor alle jeugd uit de gemeente Huizen (in de genoemde leeftijdscategorieën) moet je je AANMELDEN!!! 

Dit doe je per mail naar tcj@ttvhuizen.nl.

Jeugdleden van de T.T.V. Huizen krijgen uiteraard voorrang bij aanmelding!


Kledingadvies: sportief en warm, tafeltennisbatje is niet nodig (die stellen wij beschikbaar). Bij slecht weer communiceren wij via de website en Facebook.


We hopen jullie allemaal weer te zien op zaterdag 12 februari, meld je aan op tcj@ttvhuizen.nl.
21 januari 2021


K  a  n  t  i  n  e   v  e  r  k  o   o  p !


Helaas zijn we genoodzaakt om weer de aanwezige voorraad 

te verkopen aangezien er geen zicht is wanneer de kantine weer open kan.


Mocht je interesse hebben stuur dan een email naar : visserslatijn24@kpnmail.nl


Je krijgt dan een lijst toegestuurd met de te verkopen artikelen en de daarbij behorende prijzen.


De bestelde producten worden thuisbezorgd na betaling van een tikkie.


Help de vereniging van de voorraad


Namens de ZKC


4  januari 2021


Beste allemaal,
 
Normaal gesproken zouden we elkaar afgelopen weekend tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie gezien en gesproken hebben en elkaar een gelukkig en sportief 2021 toegewenst hebben. Helaas kan dat nog even niet. En dat terwijl 2021 echt een bijzonder jaar is voor TTV Huizen!
Benieuwd waarom, bekijk dan mijn korte nieuwjaarstoespraak:


klik om naar boven te gaan