klik om naar boven te gaan

26-01-2024

Algemene clubkampioenschappen TTV Huizen.

Op vrijdagavond 26 januari 2024 werden de Algemene Clubkampioenschappen gespeeld.

Op deze vrijdagavond waren er 15 leden, die hun tafeltenniscapaciteiten met elkaar wilden meten. De deelnemers werden verdeeld over 3 poules, waarbij de nummers 1, 2 en de twee beste nummers 3 doorgingen naar de kwartfinales.

In poule A speelden Nico, Frank, Robert B., Ruud en Bram. In deze poule ging Nico, Robert B. en Frank door naar de kwartfinales.
In poule B speelden Patrick, Lennard, Robert S., Cees en Rob. Naar de kwartfinales gingen uit deze poule Patrick, Lennard en Robert S.

In poule C speelden Jurriaan, David, Peter, Christiaan en Henk. Naar de kwartfinales gingen hier David en Jurriaan.

Kwartfinales

Nico - Robert S., Robert B. - Lennard, David - Frank en Patrick - Jurriaan.

De winnaars waren Nico, Robert B., David en Patrick.

Halve finales

In de halve finale speelde Nico tegen Robert B. Nico won deze partij met 3-0.

In de andere halve finale stond Patrick tegenover David. Hier won Patrick met 3-0.

Finale

Zoals verwacht een finale tussen Patrick en Nico. Patrick had zich goed opgeladen en de vraag was of Nico zich ook voldoende opgeladen had.  De spanning was er, er werd mooi tafeltennis ten tonele gebracht, de eerste twee games gingen naar Patrick. De derde game werd gewonnen door Nico. Dus de vraag kwam: was er weer een mogelijkheid voor Nico om weer clubkampioen worden? In de vierde game herpakte Patrick zich en liep uit naar een voorsprong van drie punten. Deze voorsprong gaf hij niet meer uit handen, Patrick werd de CLUBKAMPIOEN 2024.

Gamestanden 11-8, 11-4, 9-11 en 11-6.

Patrick, gefeliciteerd en iedereen bedankt voor een gezellige avond!

TTV HUiZen

21-01-2024

2 jeugdspelers van Huizen in de prijzen πŸ“πŸ“Stijn 2de in klasse 6 πŸ“πŸ“ en πŸ“πŸ“AimΓ©e 3de in klasse 4 πŸ“πŸ“. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat

TTV Huizen