Nieuws


Nieuws

16 april 2019


Het VD voorjaarstoernooi,

Op 11 april was het weer zover. Het voorjaarstoernooi van de recreanten werd gehouden. Er waren 20 deelnemers, verdeeld over drie poules.


Zoals gebruikelijk waren de poules op sterkte ingedeeld, waarbij het
promotie degradatie systeem werd gehanteerd.

Poule A, gelijk een beetje gedevalueerd door enkele afzeggingen. In deze poule speelden: Harry van Deth, Marius Hettema, Joop Manussen Guus Weinberg, Nico Luiks, Henk Oversteegen en Ruud Wikkerman.

Henk deelde de poules in en hij maakte nog een grapje bij het toevoegen van Ruud als zevende
speler: "Nou dan win ik er ten minste wel één."
Er waren spannende partijen bij, Joop Manussen won in vijf games van Nico steeds met twee punten verschil, zelfs boven de tien. Henk weerde zich ook aardig .Hij verloor in vijven ook van Joop. Maar de klap op de vuurpijl was de wedstrijd tussen Henk en Ruud. Henk verloor tot groot genoegen van Ruud in vijf games. Zo kwam hoogmoed voor de val, hoewel Henk Ruud complimenteerde met de trainer van Ruud die hem dit alles toch maar goed geleerd had! Trainen voor recreanten is erg belangrijk, een spelletje spelen verhoogt de basisvaardigheid niet. De
volgorde in de poule werd. 1. Harry, 2. Marius, 3. Guus, 4. Joop, 5.
Nico, 6. Ruud en de degradant werd Henk, meer trainen jongen!


In poule B. deden Irma de Heer, Johan Sponselee, Mark Boelens, Ina
Busscher, Hans Le Poole, Remco Ockhuijsen en Leo van Bijleveld mee. Ook hier waren heel spannende partijen , zo won Johan in vijven van Ina en van Irma. Irma won van Remco met uiteindelijk 18-16. Mark trok in vijven aan het langste eind tegen Ina en Leo. Hier was de volgorde: 1. Hans Le Poole, hij verloor alleen van Ina, 2. Mark, 3. Ina, 4. Johan 5. Remco, 6. Leo en 7, dus de degradant Irma.


In de C poule waren maar zes deelnemers, maar dat heeft het plezier niet gedrukt. Hier waren de deelnemers: Frans van Haeften, Frans Wikkerman, Rob van Domselaar, de sponsor namens V-D, Jitske Veldhuizen, Henk Schaap en Erik van Haeften. De degradant van het vorige toernooi, Frans Wikkerman werd met overmacht winnaar, Frans van Haeften werd tweede, derde werd Erik, hij
verloor alleen van de twee Fransen, 4. werd Rob van Domselaar, 5 werd Henk Schaap en laatste werd Jitske, die een prestatie leverde om in vijven van Frans van Haeften te verliezen.
De derde helft was ook erg gezellig en iedereen verliet na een plezierige avond tafeltennis tevreden met een doos eieren de Kloef.


15 april 2019


TTV Huizen doet goede zaken

Het vlaggenschip van TTV huizen heeft zaterdag 13 april goede zaken gedaan. In Made wist het eerste seniorenteam met 7-3 te winnen van Die Meede. Met deze overwinning is het team zo goed als zeker van handhaving in de landelijke derde divisie. Zaterdag 20 april is de laatste competitieronde en speelt het eerste seniorenteam thuis tegen hekkensluiter Tanaka uit Etten-Leur. U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom om het spel te aanschouwen in “de Kloef”. Toegang is gratis.


Ook het eerste jeugdteam heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan. Uit bij SVE te Utrecht werd er met 8-2 gewonnen waardoor er zaterdag 20 april een spannende ontknoping op het programma staat. De beloften staan in de competitie gelijk met Hilversum en spelen in de laatste competitieronde, ook op zaterdag 20 april, de laatste wedstrijd thuis tegen Hilversum. Door een uitoverwinning eerder dit seizoen is een gelijkspel in de Kloef voldoende om kampioen te worden. Deze wedstrijd begint om 13.00 uur. Ook hier bent u van harte welkom om ons eerste jeugdteam te komen aanmoedigen


14 april 2019


Huizen J3 en J4 


Gisteren speelden onze starters teams tegen elkaar, omdat ze helaas niet op de finaledag aanwezig kunnen zijn ivm vakantie. Huizen 3 wint met 3-2 van Huizen 4. Eindstand in poule F (plaats 13-16) is Huizen 3 is 15de geworden en Huizen 4 16de. 


Filmavond 13 april

 

Zaterdag 13 april was er een mini afsluiting van het tafeltennis competitie seizoen.

Onder een genot van een lekkere snack gingen de 12 kinderen die zich hadden opgeven, film kijken en na aflopen konden ze nog even stoom afblazen. Om 19:30 stond de koffie klaar voor de ouders die hun kids kwamen ophalen.

Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers

10 april 2019


SVE– HUIZEN


Vrijdag 3 mei 2019 van 20.00 uur tot circa 01.00 uur bij TTV Huizen.

 

Gezelligheid staat voorop, komt dus allen

  

 Wij nodigen iedereen van SVE en TTV Huizen uit om deel te nemen aan het uitwisselingstoernooi bij TTV Huizen op vrijdag 3 mei 2019.Er wordt gespeeld volgens het bekerprincipe,

dus iedereen is gelijkwaardig.

 

           Komt allen, dan wordt het een perfecte avond.

              Aanmelden kan via tcs@ttvhuizen.nlgraag voor 3 mei 2019.  


01 april 2019 


Tafeltennisclinic op basisscholen groot succes

 

Afgelopen week heeft de tafeltennisvereniging Huizen een presentatie gegeven aan twee basisscholen, namelijk de Tweede Montessorischool en Basisschool de Tweemaster.

Kinderen van de groepen 3-8 kregen te horen hoe tafeltennis gespeeld kan worden en mochten uiteraard ook zelf spelen. Met spelletjes, oefeningen en demonstraties werden de kinderen enthousiast gemaakt voor de tafeltennissport.

Na afloop werden de kinderen uitgenodigd om de zaterdagen in april gratis te komen meetrainen. Op de zaterdagen 6, 13 en 20 april gratis training van 10.00 uur – 11.30 uur.

Deze uitnodiging geldt overigens voor alle kinderen van alle basisscholen.

 

Op donderdag 11 april a.s. organiseert de tafeltennisvereniging Huizen het zogenaamde Voorjaarstoernooi voor niet leden en 65-plussers. Een ieder is vanaf 20.15 uur van harte welkom om hieraan deel te nemen.  Opgeven kan via een email naar tcs@ttvhuizen.nl of een telefoontje naar de kantine van de tafeltennisvereniging Huizen 035-5253383.


26 maart 2019

Maandag 25 maart was de algemene leden vergaderin en een opkomst van +/- 30 trouwe leden konden zien en horen hoe sommige leden in het zonnetje gezet werden.


Hier kan je in het kort lezen wat er gebeurd is.

- Monique Kievtih heeft haar speldje gekregen voor haar 25-jarig lidmaatschap.

- Klaas Schipper heeft zijn speldje gekregen voor zijn 50-jarig lidmaatschap en speciale uitnodiging                       van afdeling en een bosje bloemen.

- De mentaliteitsbeker is uitgereikt aan Robert Smit.

- Kees Harmsen is gekozen tot bestuursvertegenwoordiger Z.K.C.

- Patrick Visser is gekozen tot penningmeester.

- Frank Hagen is gekozen tot secretaris.

- Jan Visser en Monique Gerritsen-van de Brug hebben zich aangemeld voor de kascontrolecommissie, Joost de Kleijn is reserve.

- De T.C.S. heeft zijn Visie naar 2022 gedeeld met de leden.

- Een speciale dank aan Peter van der Broek voor zijn werkzaamheden op de club.


18 maart 2019

Zondag 17-03-2019 waren de mini- en D-kadettenmeerkampen bij TTVN - Nieuwegein. Bij de laatste editie viel Huizen goed in prijzen en vandaag we waren met 1 afvaardiging Aimée, heeft ze toch een mooie tweede plaats behaald in poule 4. Gisteren heeft ze ook haar eerste hattrick behaald wat heeft ze een top weekend top gedaan meis. 👍🏻

Foto: chantal v/d Brink

16 maart 2019


Vanuit het bestuur

A.L.V.

Maandag 25 maart 2019 om 20.00 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine.


Degenen die vorig jaar op de A.L.V. aanwezig waren krijgen automatisch een A.L.V.-set thuis (via de mail of in de brievenbus).


Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen een exemplaar ontvangen door zijn/haar naam en e-mailadres te noteren op de intekenlijst in de kantine. U ontvangt dan een A.L.V.-set per mail.


VD Paastoernooi

Het VD | Administraties & Belastingzaken Paastoernooi is donderdag 11 april 2019 voor recreanten, 6e klassers, 65+ers en niet-leden.


Aanmelden bij Henk Oversteegen of Ina Busscher of inschrijven in De Kloef.


Vanuit de T.C.J.


Verandering van trainingsdagen

Er gaat wat veranderen voor alle competitiespelers. Vanaf 12 maart kan er twee keer getraind worden in de week.

Naast de dinsdag (van 19.00 uur tot 20.15 uur) is er ook de mogelijkheid ook op donderdag te trainen! De training is van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Beide trainingsgroepen staan onder leiding van Gijs Molenaar.

We gaan ervan uit dat daarvan gebruikgemaakt gaat worden.

De Superstars training zal vanaf deze week op de zaterdag gehouden worden.

Op zaterdag 16 maart is dan de eerste training en wordt gehouden van 10.00 uur tot 11.30 uur.

De Superstars krijgen training van Maarten Robbers.


Met deze wijziging hopen we de competitiespelers meer trainingsuren te kunnen geven en gaan we ervan uit dat we meer kinderen kunnen verwelkomen bij de Superstars!


Herinnering afmelden van training

Graag willen wij de ouders en oudere jeugdleden er nog eens op attenderen dat als uw kind of jijzelf niet kan, dit even door te geven. Dat is wel zo netjes en helemaal fijn voor de trainers, die er dan ook rekening mee kunnen houden!


Afmelden kan door een mail te sturen aan: tcj@ttvhuizen.nl of

even bellen naar Gijs Molenaar voor de dinsdag en donderdag.

voor de recreanten zaterdag training naar Nico Sentini.

De superstars kunnen zich bij Maarten Robbers afmelden.

Telefoonnummers staan in de infomail van Maart.

Naar de club bellen kan, maar de kans is heel groot dat er niet wordt opgenomen i.v.m. training.


Geen training (herinnering)

Let op, op de volgende data wordt geen training gegeven:

- Dinsdag 23 april;

- Donderdag 25 april;

- Dinsdag 30 april;

- Zaterdag 27 april;

- Donderdag 2 mei;

- Donderdag 30 mei;

- Zaterdag 1 juni.


Spelletjes of film

Op zaterdag 13 april organiseren wij voor alle jeugdleden een gezellige avond. Vanaf 17.00 uur staan de deuren open, 17.30 uur gaan we eerst met zijn allen eten, aansluitend spelletjes doen of een film kijken. Kinderen mogen zelf een spel meenemen. Wanneer we een film gaan kijken (via Netflix) zullen we proberen rekening te houden met de keuze van de film, zodat iedereen er van kan genieten.

Tegen de klok van 19.30 uur staat de koffie klaar voor de ouders om met elkaar deze gezellige avond af te sluiten.

Voor de deze activiteit vragen wij een kleine bijdrage van €2,00, te betalen op de dag zelf.


Schrijf je in!

Inschrijven voor het spelletjes/filmavond kan tot en met 6 april of op lijst die in de kantine hangt.

Ook kan een mail gestuurd worden aan: tcj@ttvhuizen.nl

Let op inschrijving verplicht in ieder geval wel tot betalen!


Vanuit de Z.K.C.


Feest-/gedenkdagen

Zaterdag 27 april zijn we gesloten vanwege Koningsdag.


21 Februari 2019


Ook wij moeten er ons aanhouden op het gebied van de AVG, nu ook op site onze Privacy verklaring.


31 januari 2019


Huizer jeugd dominant bij Mini Meerkamp en Kadetten


Zaterdag 26 januari waren Esmée, Amanda, Milan, Chris, Elmer, Max, Matthew, Jesse en David die allemaal mee deden met het toernooi Mini Meerkamp en nu werd het deze keer bij ons gehouden.


En deze keer deze viel Huizen veel in de prijzen, David Robbers werd 1ste in poule 1, in poule 2 werd Chris Bunschoten 2de en Milan van der Blonk 7de. Poule 3 werd helemaal gedomineerd door onze jeugd want 1ste werd Elmer van Brederode, 2de Max Geurts en 3de werd Matthew Kooij. Poule 4 was het ook spannend want daar stonden 3 kinderen gelijk en op onderlinge resultaat werd Esmée Folkers 3de, Jesse van der Brom 4de en Amanda Robbers werd 7de.


Er waren veel spannende wedstrijden gespeeld en allemaal verdienen zij een groot compliment want ze Huizen goed laten zien. Maar vooral om mee te doen vinden wij van de jeugdcommissie een prestatie op zich en zeker als we met een grote groep zijn!! Super trots zijn wij dan ook op ze!


Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: René de Gier
Foto: René de Gier

22 januari 2019


Superstar of FItstar?: Het kan bij de tafeltennisvereniging Huizen


De tafeltennisvereniging Huizen heeft een tweetal projecten om het bewegen en in het bijzonder de tafeltennissport te promoten bij bijzondere doelgroepen.

Superstars is een project voor kinderen van 4-6 jaar. Kinderen leren hier samenspelen, maar ook op een verantwoorde manier te bewegen, vergroten van de concentratie, ontwikkeling van de coördinatie van het lichaam, maar vooral ook heel veel plezier. Superstars vindt iedere donderdag van 17.00 uur – 18.00 uur plaats. Kinderen worden op een speelse manier in kleine groepjes begeleid. Reacties van kinderen en ouders zijn zeer positief!

Op woensdagmiddag van 16.00 uur – 17.00 uur vindt  op dezelfde lokatie Fitstars plaats. Fitstars is een project, waarbij 65+-ers vrijblijvend voor 4 euro per keer kunnen sporten en bewegen zonder verplichtingen. Ook de tafeltennisvereniging Huizen doet mee aan dit project, dat gesteund wordt door de gemeente. Tafeltennis is bij uitstek een sport, die door ouderen gespeeld kan worden. Iedere woensdag staat er een trainer klaar, die u de fijne kneepjes van de tafeltennissport kan bijbrengen. Uiteraard heeft u dan wel de inzet en motivatie nodig.

Superstars en Fitstars vinden plaats in de gymzalen aan de Vecht, achter het Holleblok Winkelcentrum. U bent van harte uitgenodigd in onze gezellige kantine een kopje koffie te komen drinken.

Superstar: donderdag 17.00 uur – 18.00 uur

Fitstars: woensdag 16.00 uur – 17.00 uur


Ferry de Hoogen verrassende clubkampioen Tafeltennisvereniging Huizen


Ferry de Hoogen is afgelopen vrijdag de verrassende nieuwe clubkampioen bij de tafeltennisvereniging Huizen. Makkelijk ging dat zeker niet. Na de poulewedstrijden speelden Ruben Lam, Geert Molenaar, Monique Kievith, Patrick Visser, Robert Bunschoten, John Ouderdorp, Ferry de Hoogen en Nico Sentini de kwartfinales. Favorieten voor de finale  Patrick en Nico speelden al tegen elkaar in de kwart finale. Regerend kampioen Patrick kon het deze keer niet bolwerken. Monique wist ternauwernood van Joh te winnen, terwijl Ferry door het oog van de naald kroop tegen Robert. Ruben wist eenvoudig van Geert te winnen.

In de halve finales wist Ferry met 3-2 van Ruben te winnen. Monique had weinig kans tene Nico. In de finale wist Ferry de eerste 2 games te winnen. Nico vocht in de 23e game nog terug en bracht de stand naar 2-1. Maar door zeer goed spel wist Ferry de 4e game en daarmee de titel naar zich toe te trekken.


Foto: Robert Smit


18  januari 2019


De competitie staat weer op het punt van beginnen. Dit jaar zijn wij actief met 8 reguliere senioren teams en 3 duo teams.


Dit heeft echter wel gevolgen voor de bezetting op de vrijspeel avond op dinsdag. De duo competitie teams spelen hun wedstrijd in zaal 1 op de eerste of eerste twee tafels volgens het volgende schema:

Dinsdag 29-01-2019, 1 duo team thuis;

Dinsdag 05-02-2019, 2 duo teams thuis;

Dinsdag 12-02-2019, 2 duo teams thuis;

Dinsdag 19-02-2019, 2 duo teams thuis;

Dinsdag 05-03-2019, 1 duo team thuis,

Dinsdag 12-03-2019, 2 duo teams thuis;

Dinsdag 19-03-2019, 1 duo team thuis;

Dinsdag 26-03-2019, 2 duo teams thuis;

Dinsdag 02-04-2019, 1 duo team thuis;

Dinsdag 09-04-2019, 2 duo teams thuis.


De reden van deze aankondiging is om vervelende verrassingen te voorkomen en iedereen te informeren hierover om een debat op de speelavond zelf te voorkomen. Wij vragen dan ook jullie medewerking en begrip hiervoor.


Op naar weer een mooi seizoen.


13  januari 2019


Milan 1ste plaats bij jongens welpen 2.


Gisteren12-01-2019 werden de afdelingskampioenschappen voor jeugdspelers met een rating van 450 en lager gespeeld. Voor Huizen waren 11 jeugdspelers aanwezig waarvan 3 meiden en 8 jongens. Daarnaast waren ook nog 5 begeleiders en 5 ouders. We begonnen om 9:00uur aan de dubbel. Na vele wedstrijden en veel plezier was er aan het einde van de dag toch nog een prijs voor Huizen. Alle jeugdspelers hebben een goed spel laten zien en mogen zeker trots zijn op jullie behaalde resultaten. Maar ook de felicitaties voor Milan met het behalen van de 1ste plaats bij jongens welpen 2.


Uitslag jongens:

Chris Bunschoten: niet de voorrondes doorgekomen dubbel 5, pupillen 3 en jeugd 5

Matthew Kooij: niet de voorrondes dubbel 6. ¼ finale jeugd 6. ½ finale Jongens welpen 2

Davey Kooy: niet de voorrondes doorgekomen, dubbel 4, pupillen 4 en jeugd 6

Milan van der Blonk: voorrondes dubbel 6, jeugd 6. 1ste jongens welpen 2

Max Geurts: niet de voorrondes doorgekomen dubbel 6, pupillen 4 en jeugd 6

Marvin van Heeswijk: niet de voorrondes doorgekomen junioren 3 en jeugd 4. 1/4 finale dubbel 5

Elmer van Brederode: niet de voorrondes doorgekomen dubbel 6, pupillen 4 en jeugd 6

David Robbers: niet de voorrondes doorgekomen dubbel 4 en Jeugd 4. ½ finale uitgeschakeld pupillen 3


Uitslag meisjes:

Amanda Robbers: niet de voorrondes doorgekomen, dubbel 6, welpen en jeugd 6

Aimée van der Brink: niet de voorrondes dubbel 5. ½ finale pupillen 3, ½ finale jeugd 6

Esmée Folkers: niet de voorrondes doorgekomen, dubbel 6, Meisjes welpen en jeugd 6


Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers

4 januari 2019


3 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. En nu ook weer waren er een groot aantal mensen die daar weer gebruik van maakte om elkaar een goed en sportieve jaar te wensen. Dit jaar was misschien de laatste powerpoint presentatie van het afgelopen jaar, van onzevoorzitter Robert Bunschoten. der de ALV treedt hij af. Zie hier het jaaroverzicht 2018


klik om naar boven te gaan


Speellocatie:

Gymzaal "Het Holleblok"


Holleblok 4 (ingang via Onderwei/Vecht)


1273 EG Huizen


T: 035-5253383 (alleen tijdens openingstijden)

 

Privacy verklaring

Contact:

T: 035-5253383


E: info@ttvhuizen.nl


W: www.ttvhuizen.nl

Postadres:

Mondriaanlaan 5


1261 ZZ Blaricum

© 2019. TTV Huizen. All Rights Reserved,