nieuws 2022


Nieuws

31-12-2022


HET MOCHT WEER, dit jaar het 68ste Oliebollentoernooi senioren bij TTV Huizen!

Na een afwezigheid van 2 jaar mochten we weer de traditie van het Oliebollentoernooi oppakken. 

We spelen dan om de PIET KNOP-bokaal. Iedereen kan deze bokaal winnen, want er wordt gespeeld via een voorgiftensysteem zodat iedereen ongeveer gelijke kansen heeft.


Dit jaar speelden de leden en de niet-leden gezamenlijk het oliebollentoernooi.

De opkomst was groot, de zalen waren goed gevuld. Er waren 49 leden en niet-leden die mee speelden. Bijzonder aan deze avond was ook de aanwezigheid van een groep vluchtelingen die via de gemeente ook meedeed.


De eerste ronde was een pouleronde. Iedereen was ingedeeld in een poule van 5 en de nummers 1, 2 en 3 en de twee beste nummers 4 gingen door na de knock-out ronde. 

Na de poulefase werd de tombola gehouden met een aantal schitterende hoofdprijzen, dit allemaal onder de bezielende leiding van Manuela.

In de 16e finales werd het aantal deelnemers van 32 teruggebracht naar 16, een aantal ervaren oliebolspelers werd uitgeschakeld. De volgende rondes verliepen geheel volgens schema, maar een aantal zware partijen waaronder die tussen Peter en Pieter duurden wat langer dan gepland. 

Uiteindelijk waren we aanbeland bij de kwartfinales, deze werden gespeeld door Kees/Peter, Rob/Robert S, Jurriaan/Ingeborg en Jerry/Joost. De halve finales werden gespeeld door Peter/Joost en Rob/Jurriaan. 


De finale werd gespeeld door Jurriaan Dekker en Joost de Kleijn. Beide spelers hadden het Oliebollentoernooi al een keer eerder op hun naam gezet. De vraag was dus: wie ging dat nu voor de tweede keer doen? De eerste game werd gewonnen door Jurriaan, maar de volgende drie door Joost. Joost was dus de nieuwe Oliebol 2022!


Joost, gefeliciteerd namens iedereen en we verwachten dat je de titel volgende jaar weer komt verdedigen. 


Prettige jaarwisseling en tot volgend jaar!

TTV Huizen
TTV Huizen

30-12-2022


Elmer van Brederode oliebol van het jaar!


30 december 2022 is het Oliebollentoernooi voor de jeugd na 2 jaar weer gehouden.

Vanaf 09.30 uur kwamen de eerste spelers binnen om in te spelen maar tegen de klok van 10:00u waren nog niet alle deelnemers binnen zodat we iets later moesten starten, totaal deden er 50 deelnemers mee.


De kantine was lekker gevuld met ouders die lekker zaten te kijken en ondertussen konden ze genieten van de oliebollen van Bakkerij R. Bakke en een bakkie snert van Chiel-Kookt-Huizen.


De eerste ronde was een poule-indeling. Van de poules gingen 32 kinderen door naar het knock- outsysteem.


De winnaar van 2 jaar geleden was ook door en in de voorrondes had hij nog maar 1 game verloren maar in 1/8 finale ging het mis. De nummer 2 van 2 jaar geleden struikelende ook 1/8 finale.

De finale ging tussen Mason Flowerree en Elmer van Brederode. De strijd ging gelijk op zodat in beslissende 5de game aan de pas moest komen, helaas kon Mason de vijfde game niet winnen eindelijk werd de wedstrijd 3-2 gewonnen door Elmer, de oliebol van 2022. De troostfinale, om de 3e en 4e plek, was ook een spannende wedstrijd. Hier won Chris Bunschoten(geen lid) van Aimée van den Brink maar wel een trouwe deelnemer die al een aantal jaren meedoet werd 4de.


Uitslag:

1. Elmer van Brederode

2. Mason flowerree

3. Chris bunschoten

4. Aimée van den Brink


Elmer gefeliciteerd!!

TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen
TTV Huizen

05-12-2022


Huizen J1 is kampioen geworden in de 4de klasse, Wei-li, Benjamin, Luca, invalster Aimée en begeleider Henk gefeliciteerd met dit mooie resultaat!!

Tijdens de huldiging hebben alle kinderen een chocolade letter H gekregen.

Ook onze eigen jeugdleden kregen natuur;ijk ook een chocoladeletter.

ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen
ttvhuizen

19-11-2022


Knapenvereniging 

Op zaterdag 19 november was een gezellige boel want er waren 85 knapen, ze hebben zich goed laten zien en horen tijdens het Knapen Ping Pong  tafeltennis toernooi Proficiat aan alle deelnemers!!


ttvhuizen
ttvhuizen

14-10-2022


Jeugdranglijst toernooi in Tilburg


Zaterdag 12 november was het weer zo ver, het JRT in Tilburg stond op het programma. Met 8 enthousiaste competitie spelers gingen we weer op pad.

10.00 uur beginnen in Tilburg is toch wel erg vroeg, dus vertrokken we om 8.15 uur bij de kloef vandaan. Na wat omwegen kwamen we net op tijd aan bij sporthal T Kwadraat. Over de gehele dag gezien hebben onze pupillen vele mooie dingen laten zien, maar was het verschil in niveau toch wel erg groot in de verschillende poules. Luca , Aimee, Stijn en Wei Li stranden helaas in de poule ondanks hun goede spel.David en Benjamin kwamen beide in de kwartfinales maar waren net niet goed genoeg om door te dringen tot de halve finales. Amanda en Esmee speelden beide een meerkamp en bleven ongeslagen tot de laatste wedstrijd, bij beide zou die wedstrijd beslissen of ze eerste of tweede zouden eindigen. Amanda speelde als eerste een zeer spannende wedstrijd en verloor die helaas nipt in 5en, daarna was Esmee aan de beurt die na een zenuw slopende wedstrijd met uitstekende rallys met 16-14 verloor in de 5e game, dus eindigde ook zij 2de. Voor beide betekende dit, dat ze automatisch geplaatst waren voor het B-ranglijst toernooi op zondag.

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder de bezielende hulp van de coaches, Danielle, Esther, Chantal en Sander, waarvoor mijn hartelijke dank. 

Al met al een geslaagd toernooi en op naar het volgende toernooi.


Zondag 13 november mochten Amanda en Esmée weer en daarbij hebben de begeleiders Maarten en Esther mogen genieten van hele mooie wedstrijden. Amanda heeft alles verloren maar werd niet weggespeeld en Esmée mocht zelf 1x de felicitatie in ontvangst nemen.

ttvhuizen
ttvhuizen

10-09-22


Clubkampioenschappen senioren eigen klasse 2022


Op vrijdagavond 9 september 2022 zijn de clubkampioenschappen eigen klasse gespeeld voor alle competitie spelende leden van TTV Huizen. De wedstrijden begonnen om 20.30 uur. Helaas was niet iedereen aanwezig,  waardoor niet in alle klassen gespeeld kon worden.


De wel aanwezige klassen werden verdeeld over de tafels in de eerste zaal en de avond kon beginnen.

Onder het toeziend oog van een aantal toeschouwers werden de wedstrijden gespeeld. 


Het was een leuke avond met mooi spel. 


Aan het einde van de avond hadden we de volgende uitslagen:

1e klasse, 1e plaats Ruben Lam, 2e plaats Robert Bunschoten.

2e klasse, 1e plaats Frank Hagen, 2e plaats Robert Smit

3e klasse, 1e plaats Peter Keijer, 2e plaats David Robbers.

5e klasse, 1e plaats Pieter Kos, 2e plaats Bram Gerritse.


Iedereen bedankt voor de gezellige avond en tot volgend jaar.


Jeugd

David Robbers en Elmer van Brederode prolongeren titel.


Zaterdag 10 september was het weer tijd voor de Clubkampioenschappen jeugd.

Met 19 deelnemers hadden we een aardig bezet toernooi, 11 bij de competitiespelers en 8 bij de recreanten. Bij de competitiespelers werd er gespeeld in een 5- en een 6-kamp. Hier was het de vraag wie David van zijn 4e titel af kon houden. In poule 1 werd David 1e, gevolgd door Wei Li, Amanda, William en Tygo. Poule 2 werd gewonnen door Benjamin, gevolgd door, Esmee, Aimee, Miles, Guido en Floris.


In de kruisfinales verloor Esmee van David( waarbij Esmee als enige vandaag een game kon afsnoepen van David), Benjamin won in 4 games van Wei Li. David won de finale met overmacht in 3 games en kon zich kronen tot Clubkampioen 2022 competitiespelers voor de 4e keer.


Bij de recreanten was Elmer wederom topfavoriet. In poule 1 eindigde Elmer 1e, voor Judd, Lisette en Sanne. Poule 2 kreeg ook de verwachte winnaar Mason, gevolgd door Pieter, Joachim en Dunya.in de kruisfinales won Elmer vrij gemakkelijk van Pieter in 3-en, de andere halve finale was een stuk spannender tussen de broertjes Mason en Judd, uiteindelijk ging eerstgenoemde met 11-6 in de 5e game er met de overwinning vandoor.


De verwachte finale begon heel verrassend met een 12-10 overwinning voor Mason, waarna Elmer orde op zaken stelde door de 3 volgende games in zijn voordeel te beslissen.


Elmer is net als David voor de 4e keer clubkampioen geworden. Proficiat heren een mooie prestatie.


TTV Huizen
TTV Huizen

01-09-22


Kortings actie TTV Huizen

IMG_2675
TTV Huizen

28-08-22


Openingstoernooi 2022 op zaterdag 27 augustus.


Het openingstoernooi voor jeugd en senioren leden werd dit jaar gespeeld op zaterdag 27 augustus. Het werd een dubbeltoernooi waarin we halve Daviscup speelden.

Een halve Daviscup betekent één keer een dubbel en twee enkels. 

De opkomst was redelijk, er waren 20 deelnemers, die ingedeeld waren in 2 poules van 5 teams.


Poule 1 

Team 1 : Bert van de Zwaan en Pieter Heinen

Team 2 : Pieter Bosch en Henk van de Linden

Team 3 : Chris Rebel en Amanda Robbers

Team 4 : Nicole van Beurden en Aimee van den Brink

Team 5 : Peter Keijer en David Robbers


Poule 2 

Team 1 : Robert Smit en Floris Vos

Team 2 : Maarten Robbers en Gido van der Vlies

Team 3 : Lennard van Leuven en Hilly Hakkers

Team 4 : Monique Kievit en Stijn Harmsen

Team 5 : Nico Sentini en Casey Kievit


We begonnen met goede moed aan het toernooi, iedereen deed fanatiek mee. We speelden gewone wedstrijden, dus best of 5. Echter na 1 speelronde bleek dat dit nachtwerk zou worden en we moesten voor aanvang van de BBQ klaar zijn, dus schakelden we om naar best of 3. Dit verliep beter en de poules waren redelijk op tijd klaar. Poule 1 had wel wat vertraging opgelopen.

De winnaars van poule 1 waren Peter en David, de winnaars van poule 2 waren Maarten en Gido. Zij speelden de finale.

De dubbel werd gewonnen door het duo Peter/David met 11-8 en 11-8.

De enkel tussen Peter en Maarten werd gewonnen door Maarten met 4-11 en 6-11.

De beslissing moest dus vallen bij het tweede enkelspel tussen David en Gido.

David won deze enkel met 11-8 en 11-6.

Openingstoernooi-kampioenen waren dus Peter en David: gefeliciteerd


Iedereen bedankt voor de deelname en tot een volgende keer.

Namens de TCS, Cees Lam

TTv Huizen

27-6-22


Op vrijdag 24 juni heeft T.T.V. Huizen in samenwerking met Sportief Huizen het Holleblok scholen kampioenschap georganiseerd. Ter voorbereiding van deze kampioenschappen kregen alle kinderen van De Parel, Tweemaster en 2e Montessorischool in de maand juni echte tafeltennis trainingslessen. Voorheen deed T.T.V. Huizen alleen maar spelletjes om de kinderen kennis te laten maken met tafeltennis. Tijdens deze lessen konden ze echt ervaren wat tafeltennis is. Daarbij kregen de kinderen ook oefeningen zoals hordenlopen, basketballen en sprinten, met andere woorden brede motorische bewegingsoefeningen. Tafeltennis is namelijk meer dan alleen tegen een balletje slaan.
Uiteraard kregen de kinderen ook uitleg wat tafeltennis nu echt is.
Ook de leraren waren verbaasd en wisten niet dat er zoveel meer komt kijken bij een potje ping pong.
Een grote groep kinderen had zich opgeven voor het kampioenschap. Daarbij werd een onderscheid gemaakt tussen, de onderbouw groepen 3 tm 5 en bovenbouw groepen 6 tm 8. In 2 uur tijd mochten de kinderen in praktijk brengen wat ze geleerd hadden.
Tussendoor werd natuurlijk ook het wel bekende ‘rondje om de tafel’ gespeeld.
Mason Flowerree van de Parel werd eerste bij de bovenbouw gevolgd door Jude Flowerree van de Parel.
Bij de onderbouw werd David v/d Veen van de 2e Montessori school eerste en tweede werd Loran Costa ook van de 2de Montessori school.


Wilt meer informatie over tafeltennis bij T.T.V. Huizen ga dan naar www.ttvhuizen.nl of stuur een mail naar info@ttvhuizen.nl

TTV Huizen

21-5-2022

Nico weer algemeen clubkampioen!!

Gefeleciteerd!

CCAD5973-55DD-438B-9478-9698E9CEF70E
3ec3b61f-48c5-41ac-9a02-1325aace6f80
012F39DD-D71D-4735-AC41-FF60899D80E0
9B70B97B-82AD-4708-8C4A-03FC14FAD87C
25D4C92C-9345-4B68-AA91-143B23462C4B
FE769FB1-76B6-410A-B45A-1011B60AB566
0C430E32-247E-4DCB-B2E9-A7C2861C5927
66776593-B8D9-4F78-9426-E5BF0A794436

30-04-2022

Heel wat jaren hebben we als vereniging mogen genieten van de landelijke competitiewedstrijden op de zaterdagen van ons eerste Heren team. Voor heel veel leden en tafeltennisliefhebbers een echt uitje.
Maar aan alles komt helaas een eind. 
Zaterdag 30 april heeft de laatste wedstrijd onder luid gejuich en veel emotie plaats gevonden.
Naast deze dag met gemengde gevoelens stond er ook nog handhaving op het spel.
Tegen de nummer 5 moest er minimaal 4 punten behaald worden om bij de beste 4 te eindigen en daarmee als team te handhaven. Het werd een 7-3 overwinning waardoor niet alleen handhaving een feit was, maar het team ook een keurige 3e plaats in de competitie behaalde.

Tijdens de wedstrijd werd er een heerlijke maaltijd bereid zodat er met volle buikjes genoten kon worden van de laatste wedstrijden.

Gijs, Frank, Patrick en Nico bedankt voor alle mooie jaren! 


image

05-04-2022

Recreanten behalen hun tablestars sterren
Onze jongens en meiden zijn lekker bezig geweest met het behalen van tablestars sterren.

IMG_1286

01-04-2022


Meidendag 2022


Op donderdag 28 april (Meivakantie) wordt bij TTVN in Nieuwegein voor het eerst een Meidendag in afdeling Midden georganiseerd. 

Het initiatief hiervoor is genomen door Lydia Awwad van TTVN. Samen met Aniek Jansen (TTV Hilversum), SportID Nieuwegein en een aantal enthousiaste moeders maken ze er een superleuke dag van met o.a. tiktokdansen, bootcamp, rolschaatsen, uiteraard tafeltennis en beauty/crea-activiteiten.  

Tussen  de middag is er een lunch met daarna tafeltennistraining van Dong Li (afgelopen december Nederlands kampioen met VTV) en Aniek Jansen afgewisseld met koken en bakken. 

De middag wordt afgesloten met een high tea. 

Een gezellige en actieve dag met veel verschillende activiteiten, waarbij de meiden van afdeling Midden elkaar ook op een andere manier leren kennen. 


Aanmelden voor 10 april kan via de website: www.ttvn.nl/meidendag  

Betaling (€ 15,00): contant op de dag zelf.

image
image-2

28-03-2022


Algemene Leden Vergadering


Maandag 28 maart was de Algemene Leden Vergadering waarin het boekjaar 2021 besproken is. Daarnaast waren er nog een aantal noemenswaardige gebeurtenissen, naast het terugkijken op 2021 is er ook vooruit gekeken 2022.

De A.L.V. werd na 2 jaar weer in de kantine, totaal waren er 26 aanwezigen, nog steeds minder dat we gewend zijn.

 
Patrick Visser is herkozen als penningmeester. Net als Maarten Robbers maar dan voor de functie vertegenwoordiger van de T.C.J

Rob Barendregt en Nico Luiks hebben zich opgegeven voor de kascontrolecommissie 2022. Ingeborg Rebel- Postma is reserve.

De mentaliteit beker is nu ook niet uitgereikt omdat er niemand bovenuit stak. 

Dit geldt ook voor de René Schijff Bokaal 2020-2021, daar er geen team vertegenwoordigt was op landelijk niveau.


Voor 10-jarige lidmaatschap zijn Ferry de Hoogen, Nico Luiks, Robert Smit en Guus Weinberg.

Paul Dekker,  Frank Hagen en Ferry van Leeuwen hebben een speldje ontvangen voor hun 25-jarig lidmaatschap.

 

Frank Hagen is benoemd tot Ere lid en ontving een oorkonde uit handen van de voorzitter. Frank heeft diverse functies ingevuld zoals vertegenwoordiger TCS., vertegenwoordiger Z.K.C., Secretaris en Voorzitter.

Frank van harte gefeliciteerd!


Afdelingskampioenschappen 2022 lagere jeugd.


Gisteren waren wij met een aantal jeugdleden in Hilversum voor de Afdelingskampioenschappen 2022 lagere jeugd.

Wei-Li, Stijn, Esmeé, Aimeé en Amanda deden mee.

Weil-Li werd uitgeschakeld in de 1ste ronde van de rating 4 troost toernooi, Aimeé werd in de 1/4 finale uitgeschakeld ook van de rating 4 troost toernooi. Samen werden ze op onderlinge resultaat uitgeschakeld in de voorronde van de dubbel 4 door 3de te worden.

Stijn de benjamin van de groep werd uitgeschakeld in 1/4 finale van de rating 6 troost toernooi en samen met Sem Hartog van Elan werden ze uitgeschakeld in 1/4 finale van de dubbel 5.

Esmeé die als enige in hoofd toernooi (rating 5) haalde struikelde helaas al in de 1ste rond. Samen met haar team genoot Amanda werden in de dubbel 4 voorronde 3de in de poule.

Amanda was het enigste meisje (over het hele toernooi) die in de prijzen viel door de rating 5 troost toernooi te winnen.

Gefeliciteerd Amanda! en de rest allemaal supergoed gedaan!Wisselbekertoernooi HTC-Huizen 2022

 

De 65+ club van TTV Huizen is 4 jaar geleden begonnen met vriendschappelijke wedstrijden tegen HTC in Hoofddorp. De twee motors achter dit treffen zijn Ed Appelboom voor TTV Huizen en Dirk van Driel voor HTC. Ed en Dirk kennen elkaar nog uit een vorig leven, toen TomTom en Internet nog niet bestonden. Beiden waren afkomstig van TTV De Burcht uit Amsterdam en speelden samen in één team op hoog tafeltennisniveau. Wat is er dan leuker om die draad samen weer op te pakken? 


Er is toen gekozen voor twee teams van 4 spelers van beide verenigingen, die elk vier wedstrijden spelen. Als compromis twee games tot de 21 en een eventuele derde game tot de 11. De winnaar krijgt een wisselbeker en moet die het volgende jaar verdedigen. In 2019 waren onze 65+ teams op bezoek in Hoofddorp en moesten daar de wisselbeker achterlaten (snif..). In 2020 was HTC bij ons op bezoek en na heroïsche wedstrijden waren wij winnaar en verdween de wisselbeker in onze prijzenkast. Toen kwam Corona en stond de beker twee jaar in onze prijzenkast te verstoffen….


Het is nu 2022, zonnig voorjaar en de Corona-lock downs zijn allemaal opgeheven. Eindelijk konden we dan weer naar Hoofddorp om onze wisselbeker bij HTC te verdedigen. Ed was al maanden in overleg met Dirk om dat allemaal tiptop te regelen. Huizen kreeg met tegenslag te maken. Om te beginnen materiaalproblemen: Harry had zijn eigen heup ingeruild voor een titanium exemplaar, met een laagje van slijtvast polyethyleen en keramiek.

Daar aan wennen kost meer tijd dan glad rubber inruilen voor lange noppen. Gelukkig was er nieuwe aanwas bij onze 65+club: 

Bert van der Zwaan en Paul van Zomeren gingen weer bij ons ballen en daarmee leek de sterkte van team 1 weer op orde.

Good old Arie Hoek was weer van de partij voor team 2, dus ook daar stonden vier gepensioneerde musketiers klaar met hun plankjes om naar HTC te gaan.


Corona sloeg een week voor de wedstrijd nog even toe en velde Ben Tessensohn. Ben sloeg terug en meldde de avond voor de wedstrijd positief dat hij negatief was en ging meespelen. Alle spanningen en voorbereiding waren echter teveel geworden voor Ed, die dezelfde dinsdagavond moest afhaken met een stevige buikgriep…


Fred Wolfs was ‘slapende’ stand-in en werd die dinsdagavond alsnog ruw wakker geschud. Sportief accepteerde Fred dit onverwachte uitje, gooide zijn agenda om en ging woensdag met eigen vervoer naar Hoofddorp. Daarmee redde hij het doorgaan van de 8 tegen 8 ontmoeting.


Op woensdag 16 maart 2022 was dus eindelijk de lang uitgestelde toernooidag in Hoofddorp.

Mooi weer, goede reis, gezellig ontvangst en lekkere koffie voordat we de partijen gingen spelen.

Een spannende reeks wedstrijden volgden, waarbij adrenaline, techniek, taaiheid, rare rubbers en het onvoorspelbare effect van geluk, factoren waren die verlies of winst bepaalden. Onderbroken door een lekkere lunch – aangeboden door HTC – werden alle wedstrijden weggespeeld. Voor het eerst leverde dat een gelijke stand op: 7-9 voor het 1ste team en 9-7 voor het 2de team van HTC-Huizen: 16 tegen 16.


De reglementen schreven voor dat dan één dubbel de beslissing moest brengen. Een dubbel waarbij de keuze wie er opgesteld werd geheel vrij was. Wanneer we – zoals gebruikelijk – het 1ste team lieten dubbelen, waren er een paar hindernissen: Ben had als een leeuw gespeeld, maar nu nog een extra wedstrijd vlak na zijn Corona was niet verantwoord. Paul had een ander probleem, hij had het bier ontdekt en stond dus al met 2-0 achter. 

Bert dacht ook al klaar te zijn er stond fris gedoucht een appeltje te consumeren. Piet keek Marius wanhopig een zei ‘Tom Poes, verzin een list…’


Marius ging even babbelen met Dirk. Stelde voor om nu eens de 2de teams tegen elkaar te laten dubbelen. Dirk dacht na, vroeg het aan het 2de team en stak zijn duim op.

Voor HTC kwamen Ronald en René achter de tafel en voor Huizen kwamen Martijn en Marius in het strijdperk. R&R ontdekten gelijk dat M&M’s beiden links waren. Een ‘handicap’ die voordelig voor Huizen uitpakte. M&M waren ‘links & link’ en verrasten R&R, die duidelijk nog geen dubbelspelervaring met elkaar hadden. Na twee snelle games mocht TTV Huizen de wisselbeker weer in ontvangst nemen. Weer mag deze fraaie beker een jaar in onze prijzenkast schitteren. 


Ja, in de lente van 2023 komen acht enthousiaste HTC-ers naar Huizen om weer een kans te maken de wisselbeker terug te veroveren. Tof! 

Dirk, Ed, bedankt dat jullie dit soort wedstrijden organiseren!


Voor de statistieken de verdeling van de punten:


HTC 65+ club                                     

Dirk van Driel                       4-0            

Hans Franken                      3-1            

Dirk Ouburg                         0-4            

Ton Groeneweg                   0-4           


HTC-2                                                   

Ton Nieuwenhuijzen             2-2          

Ronald Arnoud de Calavon  2-2           

René Divendal                     2-2            

Joop van der Pol                  3-1            


TTV Huizen 65+ team-1

Paul van Zomeren               3-1

Bert van der Zwaan             2-2

Ben Tessensohn                  2-2

Piet Versteeg                       2-2


TTV Huizen 65+ team-2

Fred Wolfs                          0-4

Marius Hettema                  3-1

Arie Hoek                            0-4

Martijn Hendriksen              4-0Dubbel na gelijk puntenaantal van 16-16 

Ronald & René - Martijn & Marius      0-2Schermafbeelding 2022-03-28 om 07.54.35
F1828F7C-213E-40A6-8D81-5BC0A075F058
FC2C9DD5-919F-480B-8B3C-6AA06C1CFA23
C6737D9D-936A-490F-BBB0-4E03CC07B7DE
IMG_1328
IMG_1329
IMG_1326

29-01-2022


De afgelopen twee zijn we weer geopend en gelukkig is direct ook weer een goeie opkomst op de verschillende dagen!

Sinds afgelopen woensdag mag ook de bar weer open! Helaas voorlopig nog tot 22.00 uur. Sporten mogen we wel tot later dan 22.00 uur. Daarmee kan de competitie gelukkig ook van start gaan. Bram heeft eerder deze week een uitgebreide mail gestuurd met alle info over de competitie. A.s. maandag  gaat de competitie beginnen. Ook met Team 1 in de 3e divisie!. Zaterdag 12 februari is de eerste thuiswedstrijd. Publiek is welkom, maar houd wel afstand!

 

Verder nog een oproep! Wie kan en vindt het leuk om (een aantal keer) op de donderdagavond training te geven aan de recreantengroep. Momenteel doen Marcel en Patrick dit, maar die zijn komende periode erg druk. Het gaat om iemand die begeleiding en aanwijzingen kan geven. Meld je aub bij Ferry (tcs@ttvhuizen.nl) of direct bij Marcel.

 

En dan nog een nieuwtje. Wij wisten natuurlijk al waar je moest zijn om te tafeltennissen, maar nu zijn we ook weer een stuk zichtbaarder voor iedereen die langs de club loopt of fietst. We hebben een nieuw en groter frame + doek opgehangen. Waarmee het voor iedereen duidelijk is wat we daar doen!


Tot ziens op de club!

 

Voor de volledigheid nog even een opsomming van de RIVM, NTTB en NOC NSF regels die momenteel nog gelden:

• Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.

• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

• Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.

• Schud geen handen.

• Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels in acht.

• Zorg voor goede naleving van de maatregelen want dat draagt bij aan het doel dat zoveel mogelijk het gewone sportleven kan doorgaan.

• Iedereen mag sporten tijdens de normale uren.

• Wedstrijden zijn onderling en tegen andere clubs toegestaan.

• Kleedkamers, toiletruimten en douches zijn open.

• Kantine is open tot 22.00 uur.

• Na 22.00 uur geen publiek.

• Houd 1,5 meter afstand van elkaar:

        • iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar;

        • kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden;

        • jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar;

        • in ruimten waar een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is, is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer men zich gaat verplaatsen.

• 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen.

• Wij hanteren een coronatoegangsbewijs bij binnenkomst: van 18 jaar en ouder;

• Het publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar;

• Mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen.

image001
klik om naar boven te gaan