nieuws 2018


Nieuws

31 december 2018


Paul van zomeren oliebol 2018 bij de leden


Het 66ste Oliebollentoernooi senioren voor leden werd dit jaar gespeeld op vrijdagavond 28 december 2018. Er speelden 30 deelnemers, die ingedeeld waren in 6 poules van 5 spelers.

De sterke spelers hadden het zwaar. Kannonen zoals Patrick Visser en Nico Sentini kwamen niet door de poulefase heen. Ook Quinten van Dissel gaf bij de wedstrijdleiding aan, dat hij zwaar was ingeloot.  Het lot bepaalt en dat is niet altijd makkelijk. In de troostfinale speelde Henny Dekker tegen Bram Gerritse. Bram trok aan het langste eind en werd derde.

Het was een avond vooral voor derde klasse-spelers: de finale ging tussen twee derde klasse-spelers en wel Paul van Zomeren en Pieter Bosch. Paul kwam op een 2-0 voorsprong en iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was, maar Pieter dacht daar anders over: hij sleepte er toch een vijfsetter uit. In de laatste set vond Paul nog wat krachten en werd hij Oliebol van het jaar 2018 bij de leden. Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar.Piet Versteeg oliebol 2018 bij de niet leden


Het 66ste Oliebollentoernooi senioren voor niet-leden werd dit jaar gespeeld op donderavond 27 december 2018. Er waren 22 spelers die streden om de titel Oliebol van het jaar 2018.

We konden kijken naar aantal zeer goede wedstrijden. Reinier Morees maakte een zeer mooi punt door de bal nog net boven de grond op te pakken en keurig op tafel te krijgen, een klasse bal.

De strijd om de titel Oliebol van het jaar 2018 ging tussen Harry van Deth, Ed Appelboom, Patrick van Dijk en Piet Versteeg. Uiteindelijk stonden Piet en Patrick gelijk, maar op onderling resultaat werd Piet de Oliebol van het jaar 2018 bij de niet-leden.

Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar.


Foto: Robert Smit (niet leden)
Foto: Cees Lam (leden)

28 december 2018


David Robbers is de opvolger van 3-voudig winnaar Lucas Kamp.


Op 28 december 2018 werd het oliebollen toernooi gespeeld voor de jeugd.

Vanaf 09.30 uur kwamen de eerste spelers binnen om in te spelen.


Er waren 30 deelnemers op deze gezellige dag waaronder 3-voudig winnaar en oud-lid Lucas Kamp.


Voor iedereen stond traditiegetrouw een lekkere oliebol klaar en voor de ouders een bakkie koffie erbij.


De eerste ronde was een poule-indeling. Van de poules gingen 16 kinderen door naar het  knock- outsysteem.


Na de eerste ronde  was er al een verrassing: Lucas Kamp was uitgeschakeld.


De winnaar van dit jaar had tot aan de finale nog geen game verloren,  maar in de finale werd het spannend. Na een 2-0 tussenstand leek de strijd beslist, maar er moest uiteindelijk een vijfde game gespeeld worden: Aimée vocht zich terug. In deze vijfde game ging het lang gelijk op. Uiteindelijk werd de wedstrijd met  11-8 gewonnen door David, de oliebol van 2018. De troostfinale, om de 3e en 4e plek, was ook een spannende wedstrijd in 5 games. Hier won Thijmen (het beste niet-lid van dit toernooi) van Milan (sinds kort lid van TTV Huizen).


Uitslag:

1ste: David Robbers

2de: Aimée van der Brink

3de: Thijmen Loenen(niet lid)

4de: Milan van der BlonkVoor meer foto's klik hier.

Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers

16 december 2018


Het 66e Oliebollentoernooi bij TTV Huizen

Met trots organiseert Tafeltennisvereniging Huizen voor de 66e keer het jaarlijkse Oliebollentoernooi. Deze traditie is ieder jaar weer een groot succes, waarvoor u en jij weer van harte worden uitgenodigd. Nog nooit van gehoord? Kom dan eens kijken en sfeer proeven bij een van gezelligste toernooien van het jaar! Meedoen mag natuurlijk ook, ook als u/jij geen ervaring hebt! Er wordt gespeeld middels een handicapsysteem, waardoor iedereen gelijke kansen krijgt. De naam van het toernooi mag natuurlijk niet bestaan zonder echte oliebollen, dus kom naast de sfeer ook deze lekkernij proeven. Jeugd en volwassenen zijn welkom op de volgende data en tijden:


Donderdag 27 december 19.45 uur: Volwassenen, voor niet-leden en recreanten

Vrijdag 28 december 10.00 uur: Jeugd, zowel leden als niet-leden.

Vrijdag 28 december 19.45 uur: Volwassenen, voor leden


Beatrixschool wint de schoolprijs 2018


Dit jaar was de 2de editie Basisscholen kampioenschap en we hadden weer een samenwerkingen verband met SPH, Outvit en de Bijmaat. De winnaar van dit toernooi was David Robbers van de Van der Brugghenschool en tweede Chris Bunschoten van de Parel en 3de werd Damian Rijners van de Wijngaard deze kinderen zitten in groep 8 en ook op tafeltennis. We hadden 47 kinderen en een volle kantine. Voor meer foto's klik hier.

Foto: Pernelle Kriek
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers

9 december 2018


Op zaterdag 8 december gingen we met 14 kinderen en 3 begeleiders bowlen in Huizen en na afloop gingen we nog eten bij de club. Daar was Ingeborg die de kinderen magen ging vullen met patat. Ouders die hun kinderen kwamen ophalen kregen nog een kopje koffie.

voor meer foto's klik hier.

Foto: André Rebel


27 november 2018


Tafeltennis voor basisscholieren

Zaterdag 15 december organiseren TTV Huizen en TTV Bijmaat weer een groots

tafeltennistoernooi voor alle basisscholen in Huizen en de Bijvanck.

Vorig jaar hebben beide verenigingen hun handen in één geslagen en dit jaar gaan ze het

weer doen. Hun doel is om tafeltennis weer op de kaart te zetten en laten hun eigen

belangen in de kast en hopen dat het tafeltennis weer aantrekkelijke wordt, zowel bij de

jeugd maar ook zeker bij de ouders. Daarom zijn alle groepen uitgenodigd. Hierbij krijgen ze

de hulp van de buurstportcoaches die op de scholen lopen.

Voor de groepen 1 t/m 3 wordt er een spelletjescircuit gehouden en de groepen 4 t/m 8 een

echt toernooi. Er wordt gestreden op persoonlijke titel, maar ook wordt er gestreden om

een schoolprijs.

Het toernooi is voor alle basisschool kinderen, het maakt niet uit of je in groep 1 of groep 8

zit. Het is zeker niet alleen voor jongens, ook meisjes kunnen meedoen!

Beide verenigingen, in samenwerking met de buurstportcoaches gaan alle scholen langs om

het toernooi onder de aandacht te brengen bij de kinderen en meesters/juffen.

Alle scholen zijn voorzien van posters en flyers en ook zijn de ouders via de digitale post

geïnformeerd met alle informatie.

De voorrondes worden gehouden bij TTV Huizen in de gymzalen Holleblok aan de holleblok 4

(achter het winkelcentrum de Holleblok) en TTV Bijmaat aan de damwand in het

winkelcentrum de Oostermeent

De finale wordt gehouden in 2019 gehouden en de finalisten worden op een later tijdstip

geïnformeerd.

Inschrijven kan tot 8 december, uiterlijk 14 december word je geïnformeerd op welke

locatie je speelt en wat de definitieve speeltijden zijn.

Inschrijven kan via www.sportiefhuizen.nl en voor meer informatie: mail dan naar voor TTV

Huizen naar tcj@ttvhuizen.nl en voor TTV Bijmaat naar jeugd@bijmaat.nl


26 november 2018


Eerste herenteam Tafeltennisvereniging Huizen terug in landelijke klasse


Het eerste herenteam van de tafeltennisvereniging Huizen is door een klinkende 9-1 overwinning op SVO uit De Meern kampioen geworden in de Hoofdklasse afdeling Midden. Hierdoor zal het team, bestaande uit Parick Visser, Nico Sentini, Gijs Molenaar en Frank Bilius in januari weer terugkeren in de landelijke competitie.

Afgelopen zaterdag liet alleen Patrick Visser een steekje vallen tijdens de druk bezochte wedstrijd. Gijs Molenaar en Nico Sentini wonnen beiden al hun enkels.


Ook de jeugd had een goede week. Huizen 1 won met 6-4 van Rega uit Nijkerk. David Robbers was de grote man met 3 overwinningen. Door 2 overwinningen van Marvin van Heeswijk en 1 winstpartij van Katja Rebel blijf de winst in eigen huis.

Huizen 2 en Huizen 3 speelden tegen elkaar. In een spannende wedstrijd wist Huizen 2 de winst naar zich toe te trekken. Chris Bunschoten en Davey Kooij van Huizen 2 wonnen beiden 1 partij. Dat deden Elmer van Brederode en Matthew Kooij ook. Het dubbel was beslissend en viel in het voordeel van Huizen 2, waardoor een 3-2 stand voor het 2e team op het scorebord stond.


Op de zaterdagen 1 en 8 december is er tussen 10.00 uur en 12.00 uur de gelegenheid te trainen voor het Basisscholentoernooi, dat zal plaatsvinden op 15 december. Kinderen van deelnemende basisscholen zijn van harte welkom om te oefenen in de gymzalen achter het Holleblok winkelcentrum.


Foto: Ferry de Hoogen

19 november 2018


Heren 1 TTV Huizen zet grote stap richting landelijk


Ook na de zevende competitieweek ziet het ernaar uit dat Tafeltennisvereniging Huizen volgend seizoen weer een landelijk spelend team in de gelederen heeft, nadat het eerste team op maandag 5 november een klinkende 1-9 overwinning boekte tegen UTTC uit Utrecht. Met 52 punten staan de heren uit de hoofdklasse stevig aan kop in hun poule.

Waar Frank Bilius nipt het laatste punt van de wedstrijd verloor – met 11-9 in de 5e game –, wonnen Nico Sentini en Patrick Visser wel al hun partijen, en ook de dubbel ging naar Huizen.

Deze week nemen de heren het op tegen Hilversum, dat met 39 punten derde staat in de poule.


11 november 2018


Open dag & P-day


Om 15:00 was de aftrap voor de P-day van onze eigen jeugd. Ze moesten Papier, Potlood, Plezier en Prima eetlust meenemen voor een zeer gezellige middag. Deze middag werd geleid door Maarten Robbers. Alle kinderen moesten binnen bepaalde tijd zoveel mogelijk punten halen op verschillende onderdelen.


Totaal deden er 8 kinderen waarvan 1 die binnen kwam lopen vanwege de open middag die we hadden.

Na 1,5 uur spelletjes gedaan te hebben konden we alle punten gaan op tellen.

Als laatste geëindigd was Thomas met 234 punten, Amanda Robbers met 257 werd 7de, 6de werd Matthew Kooij met 334 punten, met 431 punten  Aimée van der Brink, 4de David Robbers met 546 punten hij had ook die dag een toernooi in hoorn waar hij 4de werd in poule. Elmer van Brederode werd 3e met 738 punten even leek het erop dat Chris Bunschoten de winst ging pakken (1434 punten) maar op laatst trok Jesse van der Brom een eind sprint en haalde een score van 2024 punten.


Om 17:00 uur stonden er een paar flinke stapels Pannenkoeken klaar (door enkele moeders gebakken) die gretig aftrek vonden bij zowel de kinderen als de aanwezige vrijwilligers en ouders. Een lekkere maaltijd als afsluiting van een gezellige middag.

Voor meer foto's klik hier.

Foto: Maarten Robbers

29 oktober

Vriendentoernooi


Afgelopen zaterdag was er bij TTV Huizen het jaarlijkse vriendentoernooi voor de jeugd. Ondanks dat het weer redelijk was, kwamen er toch nog 6 koppels opdagen. Na 3 uur spelen met zeer leuke partijen konden we de eindstand opmaken:


Als 6de werd team Kaylee van Dijk en Amanda Robbers, 5de werden Elmer van Brederode en Niels,Jesse van de Brom en Duncan werden 4de. Bij de laatste speelronde waren er 3 teams gedeeld eerste en tot het laatste moment was het spannend maar uit eindelijke ging de 1ste plek net als vorige jaar naar David Robbers en Wick Hagen, 2de Aimée van den Brink en Kimberly, Millan en Samuel  werden 3de.


Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Nico Sentini
Foto: Nico Sentini
Foto: Nico Sentini
Foto: Nico Sentini
Foto: Maarten Robbers

20 oktober 2018


'Open Huizer' Vriendentoernooi bij T.T.V. Huizen


Op zaterdag 27 oktober wordt het jaarlijkse Vriendentoernooi gehouden bij de Tafeltennisvereniging Huizen. Iedereen t/m 17 jaar kan aan dit leuke toernooi meedoen.

Denk jij samen met je beste vriend, vriendin, boer, zus, neef, nicht de beste van de Gemeente Huizen te zijn met tafeltennis? Schrijf je dan snel in via e-mail: tcj@ttvhuizen.nl.

Het toernooi wordt gespeeld met teams van 2 tegen 2, wat betekent dat je een team van 2 personen moet opgeven! Kun jij niemand vinden die met jou mee kan doen? Ook dan kun je je inschrijven. Wij proberen dan een team voor jou te regelen.

Het toernooi start om 10.00 uur en zal ongeveer 13.00 uur afgelopen zijn. Inschrijven kan t/m 23 oktober. Batjes zijn eventueel beschikbaar. Zorg in ieder geval wel voor sportkleding en gymschoenen (geen zwarte zolen).


Sportdag voor de basisscholen

Vrijdag 19 oktober was de eerste sportdag (gr 7&8) voor de basisscholen is een feit, 600 kinderen mochten genieten van verschillende sporten en wij waren er ook bij!!

Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers

7 oktober 2018


Huizen 1 TTV Huizen verstevigt koppositie in hoofdklasse


Heren 1 van Tafeltennisvereniging Huizen is dankzij een 2-8 overwinning op SVO uit De Meern verder uitgelopen op naaste belager Almeerspin uit Almere, die met 7-3 won van Hilversum.

Namens Huizen speelden Gijs Molenaar (3 punten), Frank Bilius en Patrick Visser (elk 2 punten), waarnaast Gijs en Patrick ook de dubbel pakten.


Jeugd


Bij de jeugd speelden de 6e klasse en beide startersteams hun wedstrijden. Alle teams speelden ‘uit’ tegen plaatsgenoot Bijmaat.

Team 1 won als enig team en deed dat met 4-6. Marvin van Heesewijk en David Robbers wonnen ieder 2 punten en samen de dubbel; Katja Rebel voegde daaraan nog 1 punt toe.

Team 2 verloor met 3-2. Chris Bunschoten won zijn enige partij, Max Geurts en Esmée Folkers konden niet volgen. Wel werd de dubbel gewonnen.

Team 3 verloor met 5-0. Elmer van Brederode, Jesse van den Brom en Matthew Kooij wisten geen van hun partijen te winnen.

Voor starters 2 en 3 betekent dit dat ze klaar zijn en als laatste in hun poule zijn geëindigd. Vanaf 17 november zullen ze, met twee andere teams, gaan strijden om de plaatsen 13 t/m 16.30 september 2018


TTV Huizen houdt koers


Zaterdag 29 september was het weer matchday voor Heren 1 van TTV Huizen. In de vertrouwde eigen omgeving van het Holleblok namen de heren het op tegen Hilversum 5 uit (hoe verrassend) Hilversum. De Huizer mannen zijn duidelijk op dreef, want de resultaten logen er niet om. Gijs Molenaar pakte weer als vanouds een hattrick. Patrick Visser, net terug van vakantie, volgde het voorbeeld van Gijs en won alle drie zijn wedstrijden. Nico Sentini wist twee punten te pakken en samen met gewonnen dubbel door Gijs en Patrick werd de eindstand 8-2.


Jeugd


Ook de jeugd speelde deze week, alleen Huizen 2 had deze week vrij. Huizen 1 speelde uit tegen Rega 5 in Nijkerk. Hier was David Robbers onoverwinnelijk met drie gewonnen wedstrijden. Zijn teamgenoot Marvin van Heesewijk won een wedstrijd en samen met David won hij de dubbel. Invaller Aimée van den Brink won wel een aantal games, maar net niet genoeg voor winst. De eindstand werd hiermee een gelijkspel van 5-5.

Huizen 3 speelde eveneens in Nijkerk, tegen Rega 6. Aan deze tegenstanders hadden ze een aardige dobber en verloren met 4-1. Alleen Elmer van Brederode wist een winstpartij te pakken. Matthew Kooij lukte het deze week niet om te winnen, evenals de dubbel die de tegenstanders wonnen.


23 september 2018


TTV Huizen komt op stoom


Zaterdag 22 september was de eerste thuiswedstrijd van de Heren 1, tegen UTTC 1 uit Utrecht. Frank, Gijs en Nico stonden deze dag aan de lat om dit varkentje te wassen.

Frank nam na een lange pauze wegens een blessure zijn batje weer ter hand, wat resulteerde in twee winstpartijen. Daarbij won hij samen met Gijs de dubbel. Gijs zelf raakte van zijn 100 procent af, maar pakte ook twee punten voor het team. Daar deed Nico nog netjes twee punten bij, waarmee de einduitslag op een keurige 7-3 uitkwam.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 29 september weer in eigen huis. Iedereen is van harte uitgenodigd om hen en Heren 2 aan te moedigen, onder het genot van een drankje en allerlei lekkers uit de keuken.


Jeugd


Ook de jeugd van de Huizer tafeltennisvereniging was weer actief afgelopen zaterdag.

Zo speelde Huizen 1 thuis tegen Hoogland 3 uit Hoogland. Deze keer was de tegenstander iets te sterk, wat bleek in de eindstand van 2 – 8. David won een wedstrijd en samen met Katja de dubbel. Katja zelf wist geen winstpartijen te pakken, evenals Marvin.

De starters Huizen 2 en Huizen 3 maakten het deze week wel spannend. Ze verloren beide in eigen huis nipt met 2 – 3, beide tegen de vereniging Shot uit Soest.

Huizen 2 nam het op tegen Shot 6. Davey nam deze zaterdag geen winstpartij voor zijn rekening, maar Chris en Aimée maakten dit goed door beiden een wedstrijd te winnen. Daarentegen ging de punt van de dubbel weer naar Shot.

Huizen 3 speelde tegen Shot 7. Elmer won netjes zijn wedstrijd evenals Matthew. Jesse streed hard, maar wist niet te winnen. Ook de dubbel namen de tegenstanders voor hun rekening.


17 september 2018


Tafeltennisseizoen weer begonnen


Zaterdag 14 september is het tafeltennisseizoen weer begonnen. Het eerste herenteam van TTV Huizen speelde  een uitwedstrijd tegen Almeerspin 1 in Almere. Het team bestond deze dag uit Gijs Molenaar, Nico Sentini en invaller Lennard van Leuven.

Gijs Molenaar wist er ouderwets drie winstpartijen uit te slepen. Nico Sentini pakte twee wedstrijden en Lennard van Leuven lukte het niet om een punt voor Huizen te scoren.

De dubbel werd gewonnen door Almeerspin, waarmee de einduitslag op een gelijkspel van 5-5- uitkwam.


Jeugd

 

Ook voor de jeugd is de competitie na een lange vakantie weer van start gegaan.

De eerste wedstrijden zijn weer gespeeld.

Het eerste team speelde thuis tegen LTTC uit Lelystad en zij wonnen met 6 – 4.

Zij speelden met invaller Aimèe v/d Brink die ook een wedstrijd wist te winnen. David Robbers won ook een partij en Marvin van Heesewijk was deze week onverslaanbaar en wist al zijn partijen te winnen. Ook het dubbel werd hier gewonnen

Huizen 2 speelde ook thuis, tegen HTTC uit Houten en ze verloren met 5 – 0.

Hier speelde ook Aimèe mee, maar hier pakte ze geen punten, evenals Esmee Folkers. Esmee speelde overigens voor de eerste keer competitie, wat ze goed heeft gedaan.

Huizen 3 speelde hun allereerste competitiewedstrijd. Ze begonnen thuis, tegen LTTC uit Lelystad en verloren met 4-1. Hier nam Elmer van Brederode een winstpartij voor zijn rekening, wat helaas niet lukte bij Jesse v/d Brom. 


9 september 2018


Ouder/kind toernooi, ieder jaar organiseert TTV Huizen dit gezellige familietoernooi, als opening van het nieuwe seizoen, waarbij een volwassene en een kind de strijd aan gingen met andere teams. 12 enthousiaste teams hadden zich ingeschreven.

Na 3 uren spelen en nadat de jeugdcommissie bitterballen had getrakteerd is dit de uitslag:

1ste Chris en Robert Bunschoten

2de Katja en Ingeborg Rebel

3de Matthew Kooy en Nico Sentini

4de Elmer en Gerlinda van Brederode.

Voor meer foto's ga dan hier naar toe.

2 september 2018


Tafeltennisvereniging Huizen start met “Superstars”

De tafeltennisvereniging Huizen gaat ook dit seizoen weer aan de slag met “Superstars”.

Iedere donderdagmiddag kunnen kinderen van 4-6 jaar van 17.00 uur – 18.00 uur meedoen aan dit leuke project. De begeleiders van de tafeltennisvereniging Huizen staan klaar om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren door middel van samenspelen, spelletjes voor concentratie, oog-hand coördinatie en verantwoord bewegen.

U bent van harte uitgenodigd om met uw kind langs te komen in de gymzalen achter het Holleblok Winkelcentrum (Holleblok 4). Meer informatie? Emailadres: tcj@ttvhuizen.nl of kijk op onze website: www.ttvhuizen.nlClubkampioenschappen tafeltennisvereniging Huizen gespeeld.

Afgelopen vrijdag zijn bij de tafeltennisvereniging Huizen de clubkampioenschappen per klasse gespeeld.

In de 5e klasse wist Bram Gerritse kampioen te worden door Pieter Kos in 4 games te verslaan.

Een klasse hoger was de winst voor Pieter Bos. Ondanks een verliespartij wist hij Kees Visser voor te blijven door in de onderlinge strijd te winnen.

De 3e klasse werd de finale een spannende aangelegenheid tussen Robert Smit en Lennard van Leuven. Door sterk spel wist Lennard de winst in 4 games naar zich toe te trekken en zo kampioen te worden.

De 2e klasse werd een prooi voor Edwin van Dijk. Hij wist redelijk eenvoudig Marcel Molenaar met 3-0 aan de kant te zetten en eiste daarmee de titel op.

In de 1e klasse werd al snel duidelijk, dat Jerry van Leeuwen kampioen zou worden. Met zeer sterk spel wist hij al zijn 6 partijen te winnen. Geert Molenaar werd 2e.

Volgende week gaat het competitieseizoen weer van start. Zowel op vrijdagavond als op zaterdag bent u van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in onze zaal met kantine in de gymzalen achter het Holleblok winkelcentrum. Kijk voor meer informatie op onze website www.ttvhuizen.nl

6 juli 2018


Zomeropening

In juli en augustus zijn we elke vrijdagavond open om gezellig een praatje te maken, mocht je toch ook een balletje willen spelen dan is dat mogelijk in de 1e zaal tussen 20:00 en 22:00 uur (exclusief 20-07 en 27-07, zie hieronder).

 

Gymzaalvloeren

De vloer in beide zalen zal vervangen worden, dit staat gepland voor week 29 en 30 (periode 16-07 t/m 29-07-2018). Dit houdt in dat er vrijdag 20 en 27 juli niet getafeltennist kan worden. De Gemeente heeft aangegeven dat deze planning onder voorbehoud is, daar de droging van de vloeren mede afhankelijk is van de weersomstandigheden. Gebruik maken van het toilet is dan ook niet mogelijk. Er mag onder geen beding over de vloeren gelopen worden, ook niet even! Aangezien het pokertoernooi wel doorgaat zijn er bij de bardienst sleutels beschikbaar om via het schoolplein (buitenom) om te lopen naar het toilet, a.u.b. aandacht voor het afsluiten van die buitendeur en het hek.

 

Najaar 2018

Dinsdag 28 augustus start het najaar seizoen. Vanaf dat moment zijn we weer open op de dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De openingstijden kunt u vinden op de website.

De 2e zaal is alleen open van 20:00 tot 22:00 op de dinsdag-, donderdag en vrijdagavond.


24 Juni 2018


Afsluiting seizoen jeugd

Gisteren hadden we onze afsluiting met de jeugd. Thema was sport en spel en na afloop lekker eten op de club. We bedanken alle vrijwilligers en ouders die geholpen want zonder jullie hadden wij geen gezellige dag gehad.  Nog 1 week is er training en dan hebben de trainers ook vakantie.Middenmeerkap

David heeft de tweede plek behaald in de ratingsklasse 5. In zijn poule stond hij als 8ste geplaaste.

Gefelicterd David voor deze mooie prestatie.


Bekercompetitie

Bekerteams TTV Huizen uitgeschakeld

De achtste finales zijn het eindstation geworden voor de twee overgebleven bekerteams van Tafeltennisvereniging Huizen. In de voorgaande week vonden de andere twee teams hun Waterloo.

Huizen 3 ging onderuit bij Tielse TC, de bekerwinnaar van 2017, met 11-4.

Huizen 2 – als ‘lucky loser’ in de poulefase toch doorgedrongen tot de laatste 16 – kon een aanvankelijke voorsprong niet vasthouden en verloor thuis met 8-10 van Almeerspin.


Clubkampioenschap jeugd

Uitslag: Koen Gerards eerste en David Robbers 2de bij de competitiespelers.

Bij de recreanten 1ste Elmer van Brederoden en 2de Jesse van den Brom.

Foto: Maarten Robbers
Foto: Maarten Robbers

15 mei 2018


Wij ontvingen het droevige bericht dat Jaap Roeten (erelid en erevoorzitter van onze vereniging) op 12 mei jl. is overleden op 79-jarige leeftijd.

 

De tafeltennisvereniging Huizen is Jaap veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet.

 

Jaap Roeten heeft veel voor het tafeltennis betekent, zie hieronder:

 

TTV Huizen:

Voorzitter 08-06-1973 t/m 05-06-1980

Voorzitter 17-06-1986 t/m 14-03-1990

Jubileumcommissie 2000-2001 (50-jarig bestaan)

Benoeming tot erevoorzitter in 1980

Benoeming tot erelid in 1990

Lid sinds 01-03-1970 (48 jaar).

 

Afdeling ’t Gooi:

Voorzitter 1975-1980

Voorzitter 1986-1990

Benoeming tot lid van verdienste in 1990.

 

N.T.T.B.:

Voorzitter 1980 t/m 1985

Benoeming tot lid van verdienste in 1985.

Benoeming tot erelid in 1995.


Onder zijn voorzitterschap is het Prins Willem Alexandersportcentrum gerealiseerd in Zoetermeer.Liefde houdt niet op waar het leven eindigt...


Verdrietig, maar vol mooie herinneringen, laten wij u weten dat van ons

is heengegaan mijn lieve man, onze lieve en zorgzame vader,

trotse opa, broer en zwager


Jacobus Roeten


13 december 1938                                                                               12 mei 2018


Ridder in de orde van Oranje-NassauRenée Roeten-De Gooijer


Ariënne en Jos

   Tom, Kim


Helen en Michel

   Pablo


Henny Versteijnen-Roeten


Janny Veerman-De Gooijer
Nu mag de klok stilstaan

Je hoofd en handen rusten

Een vol en werkzaam leven

Liefdevol tot het eindeOp vrijdag 18 mei is er van 19.00 tot 20.30 uur gelegenheid tot condoleren

in de Brasserhoeve aan de Waterstraat 2 te Huizen


De crematieplechtigheid zal on besloten kring plaatsvinden.


Bloemen verzorgen we zelf.


Correspondentieadres:

Familie Roeten

Albardastraat 11

1272 GV Huizen
23 april 2018


Jeugd

 

De competitie is weer afgelopen de laatste wedstrijden zijn zaterdag gespeeld en deze week speelde alle teams uit.

Huizen 1 speelde uit in Soest tegen Shot zij wisten de winst niet mee naar huis te nemen zij verloren met 6 – 4.

Hier wisten zowel Koen Gerards als ook Lucas Kamp elk 2 partijen te winnen deze keer moest Daniël vd Heijde al zijn tegenstanders feliciteren.

Door deze uitslag wisten zij toch nog beslag te leggen op de 3e plaats dat is dus niet slecht.


Huizen 2 zij speelden in Hoogland tegen de club met diezelfde naam ook zij wisten niet te winnen ook daar werd het 6 – 4.

En hier wisten zowel Dennis Bunschoten als ook Marvin v Heesewijk elk 2 partijen in hun voordeel te beslissen.

Katja Rebel kwam deze keer niet tot winst, het team bleven steken op de laatste plaats.


En Huizen 3 moest naar Nieuwegein daar werden de laatste wedstrijden van de starters allemaal gespeeld in 1 zaal.

En Huizen speelde daar om de 7e tot de 12e plaats zij speelden tegen Rega uit Nijkerk ze verloren met 3 - 2 .

Hier was David Robbers goed voor 2 keer winst hetgeen niet lukte bij Aimèe vd Brink en Davey Kooij zij wisten niet te winnen.

Zij zijn geëindigd op de 8e plaats ook dat is best een goede prestatie.


Om het competitie seizoen afgelopen is, was er voor alle jeugdleden een filmavon o georganiseerd.

Onder een genot van eten en drinken zaten de kinderen de film Storm te kijken


Foto: Chantal van de Brink
Foto: Maarten Robbers

Boven: Amiée, David, Davey en Chris en niet op de foto Max

Onderaan: coach Maarten en Robert

15 april 2018


Heren 1 TTV Huizen eindigt op 2e plaats na gelijkspel


Het laatste duel van Heren 1 tegen Hoogland is in een 5-5 gelijkspel geëindigd. Nico Sentini en Gijs Molenaar wonnen elk twee partijen, routinier Frank Bilius had echter - na de eerste partij nipt verloren te hebben - opgegeven en speelde verder dus niet meer. Gijs en Nico wonnen nog wel de dubbel.

 

Voor aanvang van de wedstrijd waren de kaarten al geschud, aangezien koploper SVE uit Utrecht, met een voorsprong van twaalf punten, niet meer kon worden ingehaald. De heren hebben zich na de laatste wedstrijd wel verzekerd van de tweede plaats.


Jeugd

De jeugdteams speelden de een na laatste wedstrijd van het seizoen thuis. Eenmaal werd gewonnen, tweemaal gelijkgespeeld.

Huizen 1 speelde thuis tegen HTTC uit Houten speelde 5-5 gelijk. Daniël van der Heijde won al zijn partijen; Lucas Kamp en Koen Gerards voegden daaraan ieder een punt toe. De dubbel werd verloren.


Huizen 2 speelde ook gelijk, en wel tegen Almere United. Hier won Dennis Bunschoten driemaal; ook Marvin van Heesewijk mocht eenmaal juichen. Katja Rebel verloor haar partijen. Marvin en Dennis wonnen de dubbel.

Huizen 3 nam het op tegen Gispen uit Culemborg en won met 5-0. Alle drie de spelers (David Robbers 2, Aimée van den Brink en Chris Bunschoten elk 1 winstpartij) hadden hun aandeel in het succes. Daarnaast wonnen Aimée en Chris de dubbel.07 april 2018


Jeugd TTV Huizen scoort wisselend bij uitwedstrijden


Deze week kwam alleen de jeugd in actie. Alle teams speelden uit.

Huizen 1 en 3 speelden tegen Hilversum. Huizen 1 ging naar huis met een 4-6 overwinning. Koen Gerhards was op dreef met een hattrick, Daniël van der Heijde nam twee punten voor zijn rekening, Lucas Kamp verloor zijn partijen. Wel werd de dubbel gewonnen.

Huizen 3, de starters, verloren met 4-1. Alleen David Robbers won een partij, Davy Kooij en Aimée van den Brink verloren hun partijen, en ook de dubbel werd verloren.

Huizen 2 speelde tegen REGA uit Nijkerk en verloor met duidelijke cijfers. Dennis Bunschoten en Marvin van Heesewijk wonnen elk een punt, Katja Rebel kon daar helaas niets aan toevoegen. Omdat ook de dubbel werd verloren, moest het team met een 8-2 verlies genoegen nemen. 


28 maart 2018


De algemene leden vergadering over 2017 is  afgelopen maandag 26-03-2018 gehouden en een opkomst van 30 trouwe leden konden zien en horen hoe sommige leden in het zonnetje gezet werden.

 

Hier kan je in het kort lezen wat er gebeurd is.

- Erik van Haeften kreeg zijn speldje voor zijn 10 jaar lidmaatschap

- Bert van de Zwaan gekreeg zijn een speldje voor 25-jarig lidmaatschap, maar helaas was hij er niet.Dinsdag 27-3 kreeg hij hem als van de voorzitter.

- De mentaliteitsbeker is uitgereikt aan Nico Sentini.

- Ferry de Hoogen is gekozen als bestuursvertegenwoordiger T.C.S..

- Geert Molenaar is gekozen tot bestuursvertegenwoordiger P.A.C..

- André Rebel en Rob Barendregt hebben zich weeraangemeld voor de kascontrolecommissie en reserve Monique Gerritse - van de Brug


26 maart 2018


Heren 1 TTV Huizen neigt naar handhaving na winst op Gispen


Heren 1 is na een 2-8 overwinning bij Gispen uit Culemborg handhaving vrijwel zeker van de veilige vierde plaats. Nico Sentini was op dreef met een hattrick, kopman Gijs Molenaar en Patrick Visser mochten elk tweemaal juichen. Ook de dubbel werd een prooi voor Huizen.


Na de achtste competitieronde staat Heren 1 op de derde plaats, met evenveel punten als de nummer 2, maar (met nog twee wedstrijden te gaan) met 12 punten achterstand op nummer 1.


Zaterdag 31 maart spelen de heren de een na laatste wedstrijd thuis tegen Almeerspin. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.


Jeugd

Afgelopen zaterdag is er weer gespeeld door de jeugd.

Huizen 1 speelde uit tegen plaatsgenoot Bijmaat en verloor met 7-3. Lucas Kamp en Koen Gerhards pakten nog wat punten (2 en 1), maar invaller Marvin van Heesewijk kon niet verrassen. 

Ook Huizen 2 verloor met 7-3 tegen Bijmaat. Hier speelde Marvin als vaste teamgenoot mee, en hier wist hij wel een wedstrijd te winnen. Dennis Bunschoten won twee partijen, Katja Rebel moest al haar tegenstanders feliciteren.

Huizen 3 speelde deze keer met een speler minder dan normaal, maar dat is bij de starters mogelijk. Zij verloren met 3-2. Aimée van den Brink en Chris Bunschoten wonnen ieder een partij, de dubbel ging naar de tegenstander.

.


18 maart 2018


T.T.V. Huizen organiseert Tafeltennis clinics op basisscholen in Huizen


Op de PCBS Van der Brugghenschool was vorige week de aftrap van een bijzonder project, tafeltennis voor de groepen 1 en 2. Om de start van dit speciale project in 2018 extra feestelijk te maken mochten de groepen 3 en 4 deze keer ook meedoen.

In 2 dagen hebben 150 kinderen kennis gemaakt met het leuke spelletje 'tafeltennis'.


Geen grote 'echte' tafeltennistafels maar verschillende kleine tafels die in hoogte te verstellen zijn. De kinderen vinden dit erg leuk omdat ze hiermee het gevoel krijgen achter een 'echte' tafel te staan. Met diverse spelvormen hebben de kinderen kennisgemaakt met de 'sport' tafeltennis, schuiftafeltennis, ballonnen(hooghoud)spel, tafeltennis(hoc)key en natuurlijk pingpong tikkertje als warming-up.


Ook dankzij de inzet van buurtsportcoaches Manon Morelissen en Zoë Thiel, de hulp ouders en zeker niet te vergeten de leerlingen van groep 7 en 8 die hebben meegeholpen! zijn deze dagen voor de groepen 1 t/m 4 voor alle kinderen erg leerzaam maar vooral erg leuk geweest!


Op alle donderdagen tussen 17:00 - 18:00 hebben wij onze superstars groep, deze groep is voor 4 tot 6-jarigen.

Deze groep staat in teken van 'beweging' met een knipoog naar tafeltennis. Daarnaast trainen wij ook de reflexen, evenwicht en (natuurlijk) oog-hand coördinatie.


Als u denkt: dit is ook leuk voor onze groepen 1 en 2 op school? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar tcj@ttvhuizen.nl of vraag het aan jullie buurtsport coach.

Wilt u een keer komen kijken op donderdag met uw zoon of dochter? Kom dan langs in onze gymzalen achter winkelcentrum het Holleblok, Holleblok 4 1273 EG.

Jeugdcompetitie TTV “Huizen”

 

Het was weer gezellig druk bij de TTV Huizen er waren 2 jeugdwedstrijden thuis en 1 seniorenwedstrijd.

Huizen 1 speelde thuis tegen Shot uit Soest zij wisten jammer genoeg niet te winnen zij moesten spelen met een invaller. En aangezien Marvin v Heesewijk nog niet zo ver is dat hij deze sterkte aan kan wist hij dan ook niet te winnen hij speelt een paar klasse lager in zijn team.

Ook wist Lucas Kamp deze keer niks te winnen alleen Koen Gerards was deze week onverslaanbaar en wist al zijn partijen in zijn voordeel te beslissen. Het dubbel ging hier gespeeld door Lucas en Koen ook verloren.

Het 2e team speelde ook thuis zij speelden tegen Hoogland en ook zij speelden met een invaller en deze kwam uit de starters dat was David Robbers hij wist er dan 1 in 5 sets te winnen en verloor er ook 1 in 5 sets en 1 in 4 sets dus een goede invalbeurt.

Hier wist Marvin van Heesewijk er wel 1 te winnen en Dennis Bunschoten was goed voor 2 overwinningen wel wonnen Dennis en David het dubbel.

Ook Huizen 3 speelde thuis zij speelden ook tegen Shot uit Soest zij wisten de winst ook niet in huis te houden en verloren met 5 – 0 .

Hier voor verantwoordelijk waren deze keer Aimèe vd Brink met Max Geurts en Davy Kooij zij hadden dan ook wel een erg goede tegenstander deze keer.

Dat is dan ook aan de uitslag te zien.


11 maart 2018


Kampioenschap verder weg voor TTV Huizen 1


Vorige week dinsdag speelde het eerste herenteam van TTV Huizen uit bij SVO in de Meern. De dinsdag is normaliter niet de speelavond van de mannen, wellicht droeg dat bij aan de uitslag. Alleen Nico Sentini wist twee winstpartijen voor zijn rekening te nemen. Zowel Patrick Visser als invaller Ferry de Hoogen hadden niet hun avond en hebben bij al hun wedstrijden de tegenstander gefeliciteerd. Ook was het dubbelspel van Nico en Patrick niet genoeg voor winst, waardoor het Huizer team met 8-2 verlies naar huis ging. Het wordt nu steeds spannender of het kampioenschap er nog in zit.

Aanstaande zaterdag 17 maart spelen de heren weer thuis, deze keer tegen SVE uit Utrecht. Iedereen is vanaf 15.00 uur welkom om de heren aan te komen moedigen. In de keuken wordt er weer wat lekkers bereid, een reden te meer om gezellig langs te komen!


Jeugdcompetitie TTV "Huizen"


Na een vrije week is er weer getafeltennist door de Huizer jeugdteams.

Huizen 1 speelde uit in Houten tegen HTTC en won met 6 - 4. Koen Gerards was goed voor drie keer winst en Daniël van der Heijde schreef twee winstpartijen op zijn naam. Deze keer mocht het niet zo zijn voor Lucas Kamp die al zijn wedstrijden verloor. Maar het dubbel pakten de jongens nog mee, waardoor ze met winst naar huis gingen.

Huizen 2 speelde uit in Almere tegen Almere United. De tegenstanders waren wel erg sterk, want Huizen 2 verloor met 10 - 0. Deze dag speelden Katja Rebel, Dennis Bunschoten en Marvin van Heesewijk.

Huizen 3 had daarentegen weer een mooie winst te pakken van 4-1 bij een uitwedstrijd tegen Gispen in Culemborg. Hier was David Robbers goed voor twee punten voor Huizen, Aimèe van den Brink won een partij en Davey Kooij verloor al zijn partijen.


26 februari 2018


Tafeltennisvereniging Huizen 1 sluit eerste seizoenshelft positief af


In een volle kantine heeft het eerste herenteam van de tafeltennisvereniging Huizen zijn goede reeks voortgezet met een 7-3 overwinning tegen Hoogland 1. De heren speelde in de inmiddels bekende opstelling, met Gijs Molenaar, Patrick Visser en Nico Sentini. Ieder wist twee partijen naar zich toe te trekken en ook het dubbel viel de kant van Huizen op. Hiermee werd de eerste competitiehelft positief afgesloten. In de tweede seizoenshelft trekken de heren samen met SVE 4 uit Utrecht ten strijde om het kampioenschap.


Na twee vrije weken, moesten de jeugdteams ook weer aan de bak. Huizen J1 speelde thuis tegen Hilversum. Daniël v/d Heijden, Koen Gerards en Lucas Kamp wonnen hier met 6-4. Huizen J2 speelde thuis tegen Rega uit Nijkerk. Hier werd nipt met 4-6 verloren. Dennis Bunschoten won al zijn partijen en Marvin van Heesewijk en Katja Rebel deden dat elk één keer. Huizen J3 had nog een vrije week en kwam dus niet in actie.


Workshop


Aanstaande zaterdag 3 maart geeft de TTV Huizen een gratis w orkshop tafeltennis voor alle leeftijden. Iedereen die alles wilt leren over deze sport is van harte welkom in de gymzalen van 't Holleblok tussen 10:00 uur en 13:00 uur.


19 februari 2018


TTV Huizen 1 blijft winnen


Na de 10-0 winst van vorige weekend tegen Gispen 1, ging het vlaggenschip van de tafeltennisvereniging Huizen afgelopen vrijdag met een 8-2 overwinning tegen Almeerspin 1 naar huis. Patrick Visser beleefde met drie winstpartijen een bijzonder goed weekend. Gijs Molenaar en Nico Sentini deden daar elk nog twee partijen bij en ook het dubbel werd gewonnen door deze twee heren. Met deze uitslag nestelt het team zich aan de top van de voorjaarscompetitie, met slechts één punt achterstand op koploper SVE 4 uit Utrecht


11 februari 2018


Volop strijdt bij jeugd recreanten toernooi


Zaterdag 10 februari is voor de recreanten jeugd een leuk toernooitje geweest.

Terwijl de kinderen van de starterscompetitie een leerzame training kregen mochten de recreanten volop strijd leveren door te proeven hoe wedstrijdjes  gespeeld worden


Wat vooral heel erg leuk was om te zien is hoe de kinderen vorderingen maken in slagen en in hun bewegingen wat ook resulteerde in hele leuke wedstrijden.

Ook waren er 2 meiden die voor het eerst of de 2e keer mee waren om kennis te maken met de sport en er 9 kinderen in totaal meededen aan het toernooitje.


Doordat er een niveauverschil zit tussen de kinderen is ervoor gekozen om met handicap te spelen 2 games tot de 11 waarin de betere kinderen punten voor moesten geven aan de kinderen die minder ver zijn in hun spel.

Zodoende kon je de wedstrijd winnen of gelijkspelen.

Het leuke van alles was, was dat iedereen minimaal een punt had gehaald dus niemand stond met lege handen.


Bovenin was het uiteindelijk hartstikke spannend geworden

Maar liefst 3 kinderen hadden evenveel punten behaald (12 punten) waardoor er gekeken moest worden naar de game standen in de onderlinge wedstrijden.

Hierin werd uiteindelijk Matthew de nummer 1! Jesse werd 2e en Mason was de nummer 3 van de dag.


Maar eigenlijk was iedereen winnaar!Namens de TCJ

Nico


08 februari 2018


Eerste jeugdteam tafeltennisvereniging Huizen komt thuis met winst


Afgelopen zaterdag speelde het eerste jeugdteam van de tafeltennisvereniging Huizen in Nijkerk tegen Rega. Door 3 keer winst van Daniel van der Heijden en 1x winst van Lucas Kamp en Koen Gerards werden 5 punten behaald. Winst in het dubbelspel zorgde ervoor dat de 6-4 winst mee genomen werd naar Huizen.

Het tweede team, dat in Almere speelde tegen ATC scoorde iets minder. Maar dankzij 2 zeges van Dennis Bunschoten en zeges van Katja Rebel en Marvin van Heesewijk werden er toch 4 punten gescoord, waardoor het verlies tot 4-6 beperkt bleef.

Het derde team, dat tegen Almere United speelde wist ook niet te winnen. De uitslag werd 4-1. Het punt voor Huizen werd gescoord door Chris Bunschoten. Max Geurts en Davey Kool kwamen niet tot winst en ook het dubbelspel ging verloren.

Het eerste herenteam, dat uitkomst in de Hoofdklasse is de competitie matig begonnen. Speelde het team vorige week al gelijk, ook deze week kwamen ze niet verder dan 5-5 tegen concurrent SVE uit Utrecht. Gijs Molenaar verloor zijn ongeslagen status en won 2 partijen, net als Patrick Visser. Samen wonnen zij het dubbel. Nico Sentini  , vorige week nog goed voor 2 punten, kwam niet tot winst.


29 januari 2018


Jeugdcompetitie tafeltennisvereniging Huizen weer van start


Afgelopen zaterdag is de competitie voor de tafeltennisvereniging Huizen weer van start gegaan. Helaas hadden niet alle jeugdteams een succesvolle start.

Huizen 1 verloor met 7-3 van Bijmaat. Daniel van der Heijde scoorde voor Huizen 2 punten, maar helaas wist Koen Gerards daar 1 punt aan toe te voegen. Lucas Kamp kwam niet tot winst.

Ook het tweede team speelde tegen Bijmaat. En ook zij kwamen niet verder dan een 7-3 verlies. Dennis Bunschoten en Marvin van Heesewijk wisten allebei een partij te winnen en ook het dubbel ging naar Huizen. Daar bleef het echter bij, want Katja Rebel moest al haar tegenstanders feliciteren.

Gelukkig gingen niet alle wedstrijden verloren. Huizen 3  wist wel te winnen van Bijmaat en wel met 4-1. David Robbers won 2 partijen. Chris Bunschoten voegde dar nog een zege aan toe. Aimee van de Brink kwam niet tot winst in het enkel, maar scoorde toch dankzij winst in het dubbel, waardoor de 4-1 winst een feit was.


23 januari 2018


Superstars bij de tafeltennisvereniging Huizen nu al een succes


De tafeltennisvereniging Huizen organiseert iedere donderdag van 17.00 uur – 18.00 uur een bewegingstraining voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar. De eerste trainingen in 2018 werden al goed bezocht. Met spelletjes en oefeningen worden de kinderen een uur lang begeleid door ervaren trainers, die de kinderen ook de eerste beginselen van de tafeltennissport bijbrengen. Aan het plezier en enthousiasme van de kinderen te zien is het nu al een groot succes.

Wilt u uw kind ook opgeven of informatie over de trainingen? Kijk op de website www.ttvhuizen.nl of mail naar tcj@ttvhuizen.nl.Patrick Visser verrassende clubkampioen tafeltennisvereniging Huizen


Afgelopen vrijdag werden bij de tafeltennisvereniging Huizen de clubkampioenschappen 2018 verspeeld. 20 deelnemers deden een gooi naar de titel.

Er deden zich weinig verrassingen voor,. In de halve finale stonden de 4 geplaatste spelers: Regerend kampioen Quinten van Dissel, Nico Sentini, Patrick Visser en Jerry van Leeuwen.

Ondanks goed spel van Jerry won Quinten overtuigend de halve finale. Patrick Visser had het tegen Nico wat moeilijker, maar uiteindelijk was de finale toch Quinten tegen Patrick.

Quinten, die de afgelopen jaren clubkampioen werd en 2 klassen hoger speelt dan Patrick, wist de eerste game te winnen. Daarna was iedere game een thriller. Uiteindelijk won Patrick Visser met het kleinst mogelijke verschil met 3-2 en mag zich de kampioen van de tafeltennisvereniging Huizen 2018 noemen.


14 januari 2018


Deze week zijn de trainingen begonnen voor alle jeugdleden, afgelopen donderdag waren wij gestart met onze nieuwe groep "superstars".

Zaterdag 13 januari was het een drukke dag thuis hadden wij de mini meerkampen en in Hilversum de afdelingskampioenschap voor de jeugd.

Bij de mini meerkamp hadden wij 7 spelers van Huizen actief, die waren verdeeld over 7 5-kampen maar daar speelden ze best off 7, elke poule was op sterkte ingedeeld. Van de 7 spelers waren er 2 recreanten die net lid zijn geworden. Maar uiteindelijk na 4,5 uur spelen kwamen was er de prijsuitreiking en mochten David Robbers en Aimeé van de Brink hun 1 prijs ophalen.

Later op de dag kregen we te horen dat Koen Gerards 1ste is geworden bij de kadetten 2.


David, Koen en Aimeé gefeliciteerd

Foto: Robert Smit, Superstar training
Foto: Maarten Robbers, start van de zaterdag training
Foto: Maarten Robbers, Mini Meerkamp
Foto: Maarten Robbers, Mini Meerkamp
Foto: Gijs Molenaar, Afd kampioenschap Koen Gerards 1ste bij de kadetten 2

3 januari 2018


2 januari was de nieuwjaarsreceptie. En weer was er een groot aantal mensen die daar weer gebruik van maakte om elkaar een goed en sportieve jaar te wensen. Ook nu weer een powerpoint presentatie van het afgelopen jaar, deze werd gepresenteerd door voorzitter Robert Bunschoten.

Zie hier het jaaroverzicht 2017