Fitstar

FitStar

Fitstar?: Het kan bij de tafeltennisvereniging Huizen

De tafeltennisvereniging Huizen heeft een tweetal projecten om het bewegen en in het bijzonder de tafeltennissport te promoten bij bijzondere doelgroepen.

Fitstar is er één van en de andere is Superstar voor dit project zie elders op de site.

Op woensdagmiddag van 16.00 uur – 17.00 uur vindt  op dezelfde lokatie Fitstars plaats. Fitstars is een project, waarbij 65+-ers vrijblijvend voor 4 euro per keer kunnen sporten en bewegen zonder verplichtingen.

Ook de tafeltennisvereniging Huizen doet mee aan dit project, dat gesteund wordt door de gemeente. Tafeltennis is bij uitstek een sport, die door ouderen gespeeld kan worden. Iedere woensdag staat er een trainer klaar, die u de fijne kneepjes van de tafeltennissport kan bijbrengen. Uiteraard heeft u dan wel de inzet en motivatie nodig.

Superstars en Fitstars vinden plaats in de gymzalen aan de Vecht, achter het Holleblok Winkelcentrum. U bent van harte uitgenodigd in onze gezellige kantine een kopje koffie te komen drinken.

Fitstars: woensdag 16.00 uur – 17.00 uur

Privacy verklaring