Bedrijventoernooi

Bedrijventafeltennistoernooi 2019

Dit jaar zal er wederom een Bedrijventafeltennistoernooi georganiseerd worden bij Tafeltennisvereniging Huizen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het toernooi met alleen dubbels gespeeld worden of volgens het halve Daviscup systeem (2 enkels  en een dubbel). Er wordt gespeeld met teams van twee personen (al dan niet gemengd). Per team mag slechts één persoon lid zijn van een tafeltennisvereniging of in het verleden competitie gespeeld hebben. Dit lijkt ons het beste voor een spannende en leuke avond. Tevens moeten beide spelers ouder zijn dan 17 jaar daar dit een seniorentoernooi is.

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 6 september 2019.

Aanvang: ca. 20:15-20:30 uur (uiterlijk aanwezig 20:00)

Kosten: Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden.

Een aantal batjes is beschikbaar voor diegenen, die er niet zelf één bezitten.

Enige verplichting: zaalsportschoenen, geen zwarte zolen.

Alleen de zaalruimte is een beperking inzake het aantal op te geven teams per bedrijf. Tot nu toe hebben we nog nooit een inschrijfstop hoeven toe te passen, maar als u zeker wilt zijn van een plaats geef uw team(s) dan zo spoedig mogelijk op. U kunt dit doen via de website voor vrijdag 30 augustus a.s. of per email (tcstoernooien@ttvhuizen.nl).

U zult zo spoedig mogelijk reactie krijgen op uw inschrijving. Met de vakantietijd is het mogelijk dat dit niet per ommegaande is.

Met eventuele vragen kunt u terecht bij het genoemde emailadres. Ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren.

Namens de T.C.S.

Cees Lam