65+ Club


65+ club

65+ Club

Lennard van Leuven

Informatie


Wij bieden op de woensdagmiddag van 14:15 uur tot 16:15 uur speciaal 2 uur tafeltennis voor de 65 plusser.

Normaal gesproken wordt er gedubbeld, maar in deze bijzondere corona tijd is het advies om niet te dubbelen. Wel zijn er op de woensdagmiddag 8 tafels corona proof beschikbaar. 


Ben je jonger dan 65 jaar, uiteraard geen probleem, neem dan even contact op met onderstaand e-mailadres. 


Er zijn sinds 1 oktober 2020 twee mogelijkheden om hier aan te deelnemen:

De eerste is een volwaardig lidmaatschap van € 164,24 (prijsniveau 2020). Hiermee kan aan alle speeldagen die wij open zijn deel worden genomen, te weten dinsdagavond, woensdagmiddag, donderdagavond en de vrijdagavond.


De tweede optie is te betalen per keer dat er gespeeld wordt. Dit biedt veel flexibiliteit. De prijs hiervoor is

€ 5,- per deelname met een maximum van 33x (33 weken, er mag wel meer dan 33 weken gespeeld worden, maar er wordt dus maximaal 33x € 5,= betaald, prijsniveau 2020). Dit is omgerekend hetzelfde bedrag als een volwaardig lidmaatschap met de uitzondering dat er met deze optie alleen woensdagmiddag gespeeld kan worden. 


Voor beide opties geldt dat ze inclusief:

  • Gratis kopje koffie of thee;
  • Basis lidmaatschap NTTB;
  • Gezelligheid;
  • Lekker bewegen.


De 65+ club vindt zijn oorsprong in 1987, toen nog als 55+ club. Door een drietal heren werd deze club opgericht. Het doel was en is nog steeds ouderen in beweging krijgen. Die opzet is uitstekend geslaagd, want er is inmiddels een behoorlijke groep die elke woensdagmiddag fanatiek en uiteraard in een goede sfeer met elkaar een balletje slaat. 

Normaal gesproken wordt er bijna altijd gedubbeld. Echter nu met de corona pandemie wordt er enkelspel gespeeld. 


Uiteraard hopen wij net als iedereen dat het snel weer terug kan naar normaal. Maar helaas moeten wij realistisch zijn en er vanuit gaan dat dit voorlopig nog niet het geval is. Wel kan er met in achtneming van de corona 

maatregelen heerlijk getafeltennist worden. Uiteraard geheel conform de richtlijnen van het RIVM en het beleid zoals toegepast door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond).


Ben je een oud tafeltennisser of een beginner? Op de woensdagmiddag ben je van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie en gezelligheid een balletje te komen slaan. Neem wel zaalsportschoenen mee.

Wij kennen geen minimum en ook geen maximum leeftijd!


Er kan een keer vrijblijvend mee gespeeld worden. Komt u ook gezellig sporten op de woensdagmiddag?


Heeft u vragen neem dan contact via tcs@ttvhuizen.nl.