65+ Club

65club@ttvhuizen.nl

Karel de Boo

Informatie

De naam zegt het al, dit is tafeltennis voor en door 65 plussers. De club heeft de naam sinds 2016, daarvoor heette het 55 plusclub. Hoewel de naam 65+ suggereert dat er uitsluitend 65 plussers mogen deelnemen, willen we er op wijzen dat mensen die jonger zijn en op de woensdagmiddag vrij zijn natuurlijk ook van harte welkom zijn.

In 1987 opgericht door een drietal heren met het doel een aantal ouderen, die ooit wel eens getafeltennist hebben, weer in beweging te krijgen. Die opzet is uitstekend geslaagd, want nu komt iedere woensdagmiddag een flinke groep vrouwen en mannen bij elkaar om een balletje te slaan.

De club opereert onder de vlag van de T.T.V. Huizen, maar is verder geheel zelfstandig.

Onze club kent vele voordelen:

• geen lidmaatschap
  • U komt als u dat wilt
  • Wij spelen op woensdagmiddag van 14:00 uur t/m 17:00 uur.
  • Wij hanteren de oude puntentelling tot 21

Hiervoor kunt u tafeltennissen en omdat we ook van gezelligheid houden hebben we een pauze. In deze pauze krijgt u een of twee kopje(s) koffie of thee, dikwijls met iets erbij, wanneer iemand jarig is geweest of iets anders heeft te vieren. Voor de pauze wordt er met het zogenaamde dubbelspel gespeeld, na de pauze wordt er vrij gespeeld. Dit kan soms ook enkel- maar meestal dubbelspel zijn.

Eens per jaar wordt er tegen de 55+ club van Hilversum gespeeld. Ook als beginner bent u van harte welkom, maar neem wel zaalsportschoenen mee/Wij kennen geen minimum en ook geen maximum leeftijd!

Men kan altijd een keer vrijblijvend komen spelen. Voor het spelen vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50 per keer.

Wij hopen dat U eens kennis komt maken !!!

Adres, telefoonnummer en routebeschrijving vindt U onderaan op deze pagina.

Maar uiteraard kunt u ook een email sturen naar 65club@ttvhuizen.