65+ Club

 

65+ club

65+ Club

 

Henk Oversteegen

65club@ttvhuizen.nl

Karel de Boo

 

Informatie

 

De naam zegt het al, dit is tafeltennis voor en door 65 plussers deze naam is sinds 1 januari 2016 daarvoor heete het 55 plussers.

 

In 1987 opgericht door een drietal heren met het doel een aantal ouderen, die ooit wel eens getafeltennist hebben, weer in beweging te krijgen. Die opzet is uitstekend geslaagd, want nu komt iedere woensdagmiddag een flinke groep vrouwen en mannen bij elkaar om een balletje te slaan.

 

De club opereert onder de vlag van de T.T.V. Huizen, maar is verder geheel zelfstandig.

 

Onze club kent vele voordelen, waaronder:

 

Wij kennen geen lidmaatschap,

 

U komt wanneer U wilt,

 

Wij spelen op woensdagmiddag van 14:00 uur t/m 16:00 uur.

 

Hiervoor kunt u tafeltennissen en omdat we ook van gezelligheid houden hebben we een pauze. In deze pauze krijgt u een of twee kopje(s) koffie of thee, dikwijls met iets erbij, wanneer iemand jarig is geweest of iets anders heeft te vieren. Voor de pauze wordt er met het zogenaamde dubbelspel gespeeld, na de pauze wordt er meestal vrij gespeeld. Dit kan enkel maar ook dubbelspel zijn. Eens per jaar wordt er tegen de 55+ club van Hilversum gespeeld. Bovendien vindt er een uitwisseling plaats met de ttv Vitus uit Blaricum.Ook als beginner bent U van harte welkom, maar neem wel gymschoenen mee. Wij kennen geen maximum leeftijd!

 

Hoewel iedereen welkom is, kan men altijd een keer vrijblijvend komen spelen. Als men regelmatig wil komen spelen dan kan men zich op de wachtlijst laten plaatsen. Voor het spelen vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50 per keer.

Wij hopen dat U eens kennis komt maken !!!

 

Adres, telefoonnummer en routebeschrijving vindt U elders op deze site.

 

Maar uiteraard kunt u ook een email sturen naar 65club@ttvhuizen.nl

 

Speellocatie:

Gymzaal "Het Holleblok"

 

Holleblok 4 (ingang via Onderwei/Vecht)

 

1273 EG Huizen

 

T: 035-5253383 (alleen tijdens openingstijden)

Contact:

T: 035-5253383

 

E: info@ttvhuizen.nl

 

W: www.ttvhuizen.nl

© 2017. TTV Huizen. All Rights Reserved.