Met Sport Groot

PAC

Nicole van Beurden

pac@ttvhuizen.nl

Iedereen kent het wel: PingPong! Of beter: Tafeltennis!

Tafeltennis is een sport voor jong en oud. Bij Tafeltennisvereniging Huizenis dan ook beide mogelijk, zowel recreatief als op competitieniveau.

T.T.V. Huizen nodigt zowel de jeugd als volwassenen van harte uit om kennis te komen maken met de tafeltennissport. Wij organiseren innovember en december een aantal activiteiten in onze sportzalen met kantine bij winkelcentrum “het Holleblok”. Deze activiteiten laten u kennis maken met de tafeltennissport en onze gezellige vereniging.

Waarom tafeltennis voor mij?

● Sport voor jong en iets minder jong

● Techniek en tactiek in één sport

● Individueel sporten in teamverband

● Gezelligheid

● Recreatie

● Beweging

● Sociaal

Voor de jeugd

Tafeltennis clinics

Kom naar ons clubgebouw voor een gezellige dag vol met tafeltennisspelletjes! Je krijgt een leuke training en in de pauze wat te drinken met watlekkers..

Er zijn een sessie op zaterdag 11 november:

•In de middag van 13.00 – 15.30 uur

Basisscholentoernooi

Speel wedstrijden tegen kinderen van andere basisscholen en zorg dat jouw school met de grote (wissel)beker naar huis gaat.

Wanneer:

Voorrondes zaterdag 16 december 10.00 – 16.00 uur.

Finale op 20 januari bij T.T.V. Huizen

Opgeven via tafeltennistoernooi@sportplatformhuizen.nl.

Oliebollentoernooi Jeugd

Speel mee op dit echte tafeltennis toernooi, waarop beginnende tafeltennissers punten voorsprong krijgen tegen (iets) betere spelers.Wanneer:

Vrijdag 29 december 10.00 – 16.00 uur.

Jeugd training recreanten

Elke zaterrdag van 10.00 – 11.30 uur is er de jeugd recreanten training. Je mag geheel vrijblijvend aan een aantal trainingen deelnemen, waarna je kunt beslissen of je lid wilt worden van de vereniging.

Voor de volwassenen

Ook voor de volwassenen organiseert TTV Huizen een aantal activiteiten die in het teken staan van kennismaking met de vereniging en het tafeltennis. Deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets.

Kom daarom binnen en doe gezellig mee op de volgende data.

Oliebollentoernooi

Donderdag 28 december wordt het jaarlijkse Oliebollentoernooi voor niet-leden gehouden. Deze klassieker begint om 20.00 uur en biedt de garantie voor veel spelplezier, gezelligheid en natuurlijk oliebollen!

Senioren training recreanten

Daarnaast is het mogelijk om iedere donderdagavond de vereniging binnen te lopen. Dan worden er recreantentrainingen verzorgd van 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. U mag vrijblijvend aan vier trainingen deelnemen, waarna u kunt beslissen of u lid wilt worden van de vereniging.